Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Wax Tailor live @ Block33


Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010
WAX TAILOR full band
GUTS

Ανοίγουν οι Kill Emil Feat.Lastline

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Τιμές εισιτηρίων.
Προπώληση 20euros
Ταμείο : 25euros
Limited e-tickets : 15euros www.waxtailor.eventbrite.com

Σημείο Προπώλησης : Metropolis

Ο δημοφιλής Παριζιάνος καλλιτέχνης/παραγωγός Wax Tailor έρχεται για πρώτη φορά live στην Ελλάδα, την στο Block 33 στη Θεσσαλονίκη.

Ο πρώτος του δίσκος “Tales of the forgotten melodies” απέσπασε τις καλύτερες κριτικές στην Ευρώπη και δημιούργησε συγκρίσεις με δίσκους των Portishead και του DJ Shadow, ενώ ο δεύτερος δίσκος του “Hope and Sorrow” (ο οποίος έφτασε τις πωλήσεις των 80,000 αντίτυπων παγκοσμίως) του χάρισε υποψηφιότητες στα βραβεία Victoire de la Musique καθώς και στα US Indie Awards.

Ο Wax Tailor μετά από μια πάρα πολύ επιτυχημένη παγκόσμια περιοδία (με περισσότερες από 200 συναυλίες) κι’ έχοντας υπογράψει και τη μουσική σε πολλά κομμάτια του soundtrack της ταινίας Paris, με πρωταγωνίστρια τη Juliette Binoche, χαίρει πια τον σεβασμό στη παγκόσμια μουσική κοινότητα.

Κάνοντας ηχογραφήσεις στο Παρίσι αλλά και στην Νέα Υόρκη κι’ ενώ οι μελωδίες του φλερτάρουν τόσο με τη Soul, Funk, Hip Hop όσο και με τους ποπ ήχους της δεκαετίας του ’60, ο Wax Tailor δημιούργησε το νέο του ηχογράφιμα με τίτλο “In the “Mood for Life”!

Μαζί με την υπέροχη τραγουδίστρια και μούσα του, Charlotte Savary αλλά και με τους Mr Mattic (MC), Christelle Lassort (violin), Ludivine Issambourg (flute), Matthieu Detton (Cello) , ο Wax Tailor θα κάνει μαγευτική συναυλία στο Block33, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο ηλεκτρονικά στοιχεία και χιπ-χοπ λούπες με μελωδίες κλασσικών οργάνων.

Εκτός απο την πολύ αναμενόμενη εμφάνιση του Wax Tailor με τη μπάντα του,θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στην ίδια σκηνή για ακόμη μια φορά τον επίσης γαλλικής καταγωγής,Guts.Το ονομά του έγινε ιδιαίτερα γνωστό το 2007 για το "And the living is easy" απο τον πρώτο δίσκο του "Le Bienheureux",ο οποίος κυκλοφόρησε με την ετικέτα της "Wax On" ενώ δύο χρόνια αργότερα,ο Guts δημιούργησε δικό του label,το "Pura Vida" και κυκλοφόρησε το δεύτερο album του με τίτλο "Freedom".Το κομμάτι που ξεχώρισε και έκανε πολύ κόσμο να τον αγαπήσει ήταν το "I want you tonight".

Δεν υπάρχουν σχόλια: