Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Αρτέμης/Ευθύμης Live στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας


The Show is back!
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας γίνεται ξανά μια χωμάτινη πίστα Supercross.

Το Athens Supercross συμπληρώνει φέτος τα 17 του χρόνια και λίγο πριν ενηλικιωθεί, μπαίνει σε μια νέα εποχή.

Supercross
Ο παραδοσιακός αγώνας SX της Αθήνας με νέο αγωνιστικό πρόγραμμα!

Freestyle Motocross show
Από το πρώτο backflip στην Ελλάδα το 2005, μέχρι τα combo tricks του σήμερα, το FMX, είναι βασικό στοιχείο για το Athens Supercross, και κάθε χρόνο ανεβαίνει level.

BMX - Best trick contest
Γνωρίστε τους καλύτερους BMX riders της Ελλάδας, που θα διαγωνιστούν σε ένα γρήγορο και θεαματικό event, για το καλύτερο “κόλπο” – Best Trick Contest!

A/E Αρτέμης – Ευθύμης Live
Εδώ και 20 χρόνια οι Α/Ε πρωτοπορούν και εκπροσωπούν το Ελληνικό Ηip-Hop, όπως λίγοι. Για πολλούς είναι από τις πρώτες ή η πρώτη μπάντα στο είδος τους.

DJ Cenobite Live
DJ και παραγωγός ο Cenobite, γνωρίζει πώς να βάλει στον ρυθμό και να κρατήσει ψηλά το κοινό του Athens Supercross

Tattoo Design Demo
Η ομάδα Sake Tattoo Crew, κάνει ένα tattoo demo, για να φέρει σε επαφή τους αμύητους, και να δείξει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες της στους γνώστες.

Sponsors Exhibition Area

Κληρώσεις δώρων

International Athens Supercross

Ώρα έναρξης των αγώνων είναι το Σάββατο 20/11 στις 20:00 και την Κυριακή 21/11 στις 18:00 με διάρκεια προγράμματος 2,5 ώρες.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 25€ (άνω διάζωμα), 30€ (κάτω διάζωμα αριθμημένες θέσεις) και 40€ (κάτω διάζωμα αριθμημένες θέσεις κέντρο αρένας ).

Για προ-κρατήσεις εισιτηρίων και ομαδικές αγορές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Lamarco στο 210-6614100, ενώ η προπώληση θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου από τα VILLAGE CINEMAS, από την Lamarco (Λ. Μαραθώνος 161 & Καστοριάς, Γέρακας) και από το κατάστημα KRD (Καλλιρρόης 20, Ν. Κόσμος και Μενελάου 76, Αγ.Δημήτριος)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εισιτήρια, κρατήσεις, ωράρια κλπ μπορείτε να καλείτε στο 210-6614100 καθημερινά μέχρι τις 17:00 ή να ενημερωθείτε από το site της διοργάνωσης www.athensupercross.gr (εντός λίγων ημερών) ή από νεότερα Δελτία Τύπου και καταχωρίσεις που θα δημοσιευτούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: