Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Sugahspank and the Swing Shoes live @ PassPort

Sugahspank! Παρουσία ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα , μία μαύρη Πειραιώτισα (όπως είθισται να την χαρακτηρίζουν) και σίγουρα μία απόλυτη performer on stage...

Sugahspank!

The Swing Shoes ...

και το underground μουσικό μυστήριο....!

Sugahspank! Παρουσία ασυνήθιστη για τα ελληνικά δεδομένα , μία μαύρη Πειραιώτισα (όπως είθισται να την χαρακτηρίζουν) και σίγουρα μία απόλυτη performer on stage... Βαδίζοντας τον δεύτερο χρόνο κυκλοφορίας του deput album της “The incredible, the invisible” σε παραγωγή Blend aka Mishkin, παγκωσμίως από την Cast-a-Blast, η Sugahspank! συνεχίζει να μας εκπλήσει ευχάριστα με τους πειραματισμούς της στις Live εμφανίσεις της.

Σε συνδυαζμό με το “βρόμικο” και τόσο ανατρεπτικό ήχο των Swing Shoes, η βραδιά εξελίσεται σ’ ένα ξέφρενο πάτρυ με μία μαγική αίσθηση παρανομίας. Δύο ώρες γεμάτες ρυθμό, με τη μουσική αβίαστα να μπαίνει στο κορμί σου και να σε παρασύρει σε άλλες εποχές ... Στις κιθάρες ο Άδωνις Γουλιέλμος και ο Γιώργος Κούτρας, στο Βιολί ο Ανδρέας Σιγαλός, στο ακουστικό μπάσο ο Πάνος Τομαράς και στα κρουστά συμμετέχει ο Dj Oxocube! Οι πέντε άντρες ξεχνάνε για λίγες ώρες ότι βρίσκονται στην Ελλάδα του 2010 και μπαίνουν σε ένα ασταμάτητο μουσικό φλερτ με τα tempo, τα ακόρντα και τις μελωδίες προμελετημένα, δίνοντας μας όμως μία απόλυτη αίσθηση αυτοσχεδιασμου!

Sugahspank and the Swing Shoes…!!!!

14 & 21 Οκτωβρίου
4 & 11 Νοεμβρίου

PassPort, Χώρος Πολιτισμού
Καραϊσκάκη 119, Πλατεία Κοραή
Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: