Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

VIBRONICS feat JAH MARNYAH @ ΒΙΟS


VIBRONICS
LIVE DUB MIX

[UK / SCOOPS]

FEAT JAH MARNYAH
[UK & Montserrat]


SUPPORT LIVE ACT:

COUNTERACTION
[UK]


warm up & after party:

ANNA MYSTIC
BILLY WIDZ



ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010

από τις 22.30 μέχρι τις 05.00

είσοδος: 8 euro πριν τις 24.00 / 10 euro μετά

BIOS
Πειραιώς 84 - www.bios.gr



Με μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε στο BIOS, δύο από τα πιο δραστήρια soundsystem της Αγγλικής Roots- electro Dub σκηνής σε ένα εκρηκτικά χορευτικό πάρτι μέχρι το πρωί. Οι VIBRONICS μαζί με τον JAH MARNYAH, ενώ τη συναυλία θα ανοίξουν με μια ζωντανή εμφάνιση οι COUNTERACTION.
Πριν και μετά τη συναυλία στα decks η ANNA MYSTIC σε ένα deep roots dub dj set, αλλά και ο BILLY WIDZ σε ένα garage dubstep dj set.


feel my bass productions - ηλιόσποροι
www.myspace.com/feelmybassproductions
www.myspace.com/iliosporoi


Από την ίδρυση τους το 1995, οι VIBRONICS είναι στην πρώτη γραμμή της Αγγλικής Roots- electro Dub μουσικής σκηνής.
Τα πρώτα χρόνια μαθήτευσαν ηχογραφώντας βαριές μπάσο-γραμμές για τα καλύτερα αγγλικά sound systems: Jah Shaka, Iration Steppas, Aba-Shanti-I, μέχρι να μεταπηδήσουν στο label των Zion Train "Universal Egg".
Οι δισκογραφικές τους δουλειές περιλαμβάνουν συνεργασίες με τους Zion Train, Ranking Joe, Macka B και Mad Professor, ενώ στις πολύ δυνατές ζωντανές τους εμφανίσεις συνοδεύονται από την αφρόκρεμα των Άγγλων roots reggae τραγουδιστών όπως οι Jah Marnyah (που θα εμφανιστεί μαζί τους στο BIOS), Echo Ranks, Madu Messenger, κ.α.
Πολλοί θα θυμούνται την πολύ δυνατή εμφάνισή τους στο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ 2009 στο Πάρκο Τρίτση.
Πλέον ηχογραφούν στο δικό τους label SCOOPS και έχουν δημιουργήσει ένα κατάλογο με περισσότερες από 20 κυκλοφορίες τα τελευταία 5 χρόνια.
www.myspace.com/vibronicsdubmusic
www.vibronics.co.uk

Ο Jah Marnyah ήρθε από το νησί του Montserrat (Καραϊβική) να κατακτήσει τον κόσμο της Reggae κοινότητας με τις εκρηκτικές του εμφανίσεις και τους όλο φωτιά στίχους του. Επηρεασμένος από στρατευμένους reggae τραγουδιστές όπως οι Richie Spice, Luciano, Jah Mason και Jah Cure, συνεργάστηκε με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως οι Diamond, Iyahkayah, BDF (Basque Dub Foundation) και Duppy Conquerors. Τα τελευταία χρόνια ηχογραφεί τις προσωπικές στην εταιρεία των VIBRONICS SCOOPS και πλαισιώνει τις ζωντανές εμφανίσεις τους με αυθεντικά reggae φωνητικά.
www.myspace.com/jahmarnyah

Οι COUNTERACTION είναι ένα sound system- label από το Leicester της Αγγλίας που κυκλοφορεί αυστηρά 10" UK roots reggae/dub βινύλια. Ψυχή των Counteraction είναι ο I-Mitri, ένας πολύ δραστήριος dub παραγωγός που τον γνωρίζουμε από τη συμμετοχή του στους δικούς μας AMP (Atiko Minus Project), αλλά και όταν συνοδεύει με κρουστά τους Vibronics. Στην ζωντανή εμφάνιση των Counteraction στο BIOS θα παρουσιαστεί (showcase) η καινούργια δισκογραφική δουλειά τους, με τη συμμετοχή του Jah Marnyah.
www.myspace.com/counteraction
www.myspace.com/i-mitri

Η ANNA MYSTIC είναι αδιαμφισβήτητα η selector που ανάβει φωτιές εδώ και δύο δεκαετίες κοντά με τα φημισμένα πάρτι της και με ήχους που καλύπτουν όλο το φάσμα της reggae dub κουλτούρας.
www.myspace.com/annamystic

Ο BILLY WIDZ είναι ένας νέος μουσικός παραγωγός- dj, ψυχή της κολεκτίβας Renegade Records με εμμονές την μουσική τεχνολογία και το βαθύ μπάσο.
www.myspace.com/renegademob

Οργάνωση παραγωγής:
feel my bass productions - ηλιόσποροι
οι feel my bass productions είναι μια μουσική συνωμοσία, οργανικό στοιχείο του δικτύου για την κοινωνική και πολιτική οικολογία - Ηλιόσποροι.
www.myspace.com/feelmybassproductions
www.myspace.com/iliosporoi

Δεν υπάρχουν σχόλια: