Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Dj krush @ Six Dogs



350 εισιτηρια των 15€ Ticket House & 50 Limited 10€ E-Tickets at

www.krush.eventbrite.com

Η Love Light Productions περιφανα παρουσιαζει τον διεθνούς φήμης ΙάπωναςD.J. και παραγωγός Hideaki Ishi a.k.a DJ Krush, θα βρεθεί στην Ελλάδα για μια mini tour 4 μοναδικές εμφανίσεις στις 21,22,23 & 24 Οκτωβρίου !

Στις 22 Οκτωβριου στο 6 D.O.G.S(Αβραμιώτου 6, Μοναστηράκι)


Who is Who


Ο Hideaki Ishi a.k.a DJ Krush ξεκίνησε στις αρχές των 80’s, αφού πρώτα αποχώρησε από τη ιαπωνική μαφία και συγκεκριμένα τη Yakuza(!). Το έναυσμα δόθηκε μετά την παρακολούθηση της πρώτης Hip-Hop ταινίας, Wild Style.

Αυτό ήταν αρκετό ώστε ο Hideaki Ishi να “μετατραπεί” σε DJ Krush. Το ύφος του σκοτεινό και ambient, πειραματικά Beats και Instrumental συνθέσεις…όλα αυτά να μεταφράζονται σε Trip-Hop.

O ίδιος δεν θέλει να χαρακτηρίζει τη μουσική του και κρατάει αποστάσεις, εκτιμάει όλα τα μουσικά είδη και συχνά περιλαμβάνει διάφορα πρωτοποριακάLoops.

Πρωτοπόρος του Hip-Hop, όχι μόνο στην Ιαπωνία αλλά γενικά, ήταν η απάντηση στις αρχές των 90’s στην κυριαρχία της Αμερικανικής Rap σκηνής. Πλέον θεωρείται από τους σπουδαιότερους στο είδος του και έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, δεν είναι τυχαία τα συνεχόμενα sold-outworld tours του.



22 Οκτωβρίου Αθήνα – 6 D.O.G.S.


Για τις εμφανιση σε Αθηνα , οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00

Opening acts Athens:


Intro Set: Espekay feat.Mc Yinka

Outro Set: Circo Inverso

event on facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: