Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Nostalgia 77, DJ Vadim, Blend Mishkin & DJ Monachus @ Bios

Nostalgia 77 (Tru Thoughts/UK )
DJ Vadim (Ninja Tune/UK)

Blend Mishkin
DJ Monachus

...Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα προσέλευσης :23.00


Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου, το ΒΙΟS φιλοξενεί στα decks του τον Nostalgia 77 της Tru Thoughts και τον DJ Vadim της Νinja Tune, δύο εταιρείες των οποίων η υπογραφή αποτελεί εγγύηση ποιότητας για κάθε κυκλοφορία της electronica με jazz, funk, hip-hop αλλά και drum ΄n bass επιρροές. Mαζί τους, ο resident DJ του μπαρ πάνω από το BIOS, Blend Mishkin, και ο DJ Monachus.

Nostalgia 77 (Tru Thoughts/UK)

O Ben Lamdin είναι ο άνθρωπος πίσω από το project Nostalgia 77. Παραγωγός, remixer και DJ, μέλος της οικογένειας της δισκογραφικής εταιρείας Tru Thoughts, έχει συμμετάσχει σε 11 κυκλοφορίες της εταιρείας από το 2004 και αναμένεται προσεχώς η κυκλοφορία του τέταρτου προσωπικού του άλμπουμ. Μετράει πάρα πολλές και σημαντικές συνεργασίες με ονόματα όπως: Alice Russel, Quantic, DJ Format, Mari Boini, Natural Self, Barth, Prince Fatty, The Golden Age of Steam, Twelves Trio, Keith & Julie Tippet με τους οποίους κυκλοφόρησε το 2009 το άλμπουμ ‘ Nostalgia 77 Sessions featuring Keith And Julie Tippett’. Το 2006 κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο τζαζ άλμπουμ της χρονιάς στα Gilles Peterson BBC Worldwide Awards. Συνδυάζοντας hip –hop beats και funk στοιχεία με ηλεκτρονική βάση, ο Nostalgia77 δεν παραλείπει τις αναφορές στην σύγχρονη αλλά και κλασική τζαζ, στα blues και στην soul με πειραματική πάντα διάθεση, δημιουργώντας κινηματογραφικά τοπία και βαθιά πεδία ποιότητας και συναισθήματος.

http://www.myspace.com/nostalgia77
http://nostalgia77.com/


DJ Vadim (Ninja Tune,BBE, Jazz Fudge,UK)Γεννημένος στο Λένινγκραντ της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, ο Vadim Peare aka DJ Vadim μεταναστεύει στο Λονδίνο σε ηλικία μόλις 3 ετών. Το 1992 αγοράζει το πρώτο του sampler και ξεκινά να φτιάχνει μουσική. Δύο χρόνια μετά, ιδρύει τη δικιά του δισκογραφική εταιρεία Jazz Fudge. Το ντεμπούτο του ‘USSR: Life From The Other Side’ στη Ninja Tune το 1997 παραμένει κλασικό, ενώ το πιο πρόσφατο ‘U Can't Lurn Imaginashun’ στην BBE τον ανεβάζει στην κορυφή των ανεξάρτητων παραγωγών με τη μοναδική του μίξη από hip hop, soul, reggae και electronica. Παράλληλα με τις μουσικές του δραστηριότητες δουλεύει ως ραδιοφωνικός παρουσιαστής στην εκπομπή του BBC “Around The World In Eight Relays”. Κατά τη διάρκεια της πολυετής καριέρας του έχει δουλέψει με μια μεγάλη γκάμα από μουσικούς και συγκροτήματα όπως οι DJ Krush, Stevie Wonder, The Roots, Prince, Public Enemy, Kraftwerk, Sly and The Family Stone, Super Furry Animals και Paul Weller και έχει σχηματίσει ο ίδιος κατά καιρούς διάφορα επιτυχημένα crews όπως οι One Self ή το πρότζεκτ The Isolationist.

http://www.djvadim.com/

http://www.myspace.com/djvadim

Δεν υπάρχουν σχόλια: