Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Zion Train Live @ AN Club


Η δημιουργική ομάδα WE COME ONE παρουσιάζει τους θρυλικούς ZION TRAIN την Παρασκευή 21 Μαΐου 2010 στο ΑΝ CLUB

Στο WE COME ONE το οποίο θα διαρκέσει μέχρι το πρωί θα εμφανιστούν ακόμα οι DIRECT CONNECTION, IRIE ACTION SOUND SYSTEM, SOTOKKAN MOOD, WHO DAS, INSP-I-RATION PROJECT κ.α……….

Θα υπάρξουν και διάφορα άλλα happenings τα οποία θα ανακοινωθούν τις αμέσως προσεχείς ημέρες.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες……………

ZION TRAIN LIVE

Το καλύτερο LIVE DUB ACT συγκρότημα σε ολόκληρο τον κόσμο και οι πρωτεργάτες της DUB/DANCE σκηνής οι θρυλικοί ZION TRAIN θα εμφανιστούν την Παρασκευή 21 Μαΐου 2010 στο ΑΝ CLUB για να γιορτάσουν μαζί μας τα 20 χρόνια παρουσίας τους στην παγκόσμια μουσική σκηνή και να μας χαρίσουν απίστευτες στιγμές όπως μόνο αυτοί ξέρουν

ΟΙ ZION TRAIN ένα από τα πιο παραγωγικά συγκροτήματα με δισκογραφία μαμούθ και αμέτρητες παραγωγές, remixes, συνεργασίες αλλά και περιοδικές εκδόσεις, cd roms και sound systems. Ξεκινήσανε τη δισκογραφία τους με τη δική τους εταιρία, τη UniversalEgg, ενώ το 1995 υπέγραψαν με την China Records, για να επιστρέψουν πάλι στη δική τους εταιρία το 1997, συνεχίζοντας να παράγουν υψηλής ποιότητας electronic dub και world dance μουσική.

Οι πρώτες τους δουλειές, ακόμα και σήμερα, σχεδόν δυο δεκαετίες αργότερα, ακούγονται το ίδιο φρέσκιες και πρωτότυπες. Πρόσφατα μάλιστα επανεκδόθηκαν τα τρία πρώτα άλμπουμ τους ‘A Passage to Indica, ‘Natural Wonders of the World in

Dub’ και ‘Siren’, τα οποία θεωρήθηκαν από πολλούς ως ο προάγγελος της γέννησης του dub/dance χώρου.

Το ‘Live as One’ είναι το ένατο άλμπουμ του συγκροτήματος και ψηφίστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από το κοινό και τους δημοσιογράφους ως το καλύτερο dub άλμπουμ στα Reggae Grammys 2008. Οι Zion Train απέδειξαν για άλλη μια φορά τη μουσική τους ποιότητα προσφέροντας ένα καταπληκτικό new roots δίσκο ο οποίος κυκλοφόρησε με διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως.

IRIE ACTION SOUND SYSTEM

Το καλύτερο ελληνικό SOUND SYSTEM με δικά τους χειροποίητα ηχεία και με MC διαθέσεις θα μας ταξιδέψουν με τις μουσικές τους σε εξωτικά μέρη καλωσορίζοντας το καλοκαίρι που όλοι περιμένουμε.

DIRECT CONNECTION

Είναι η μουσική κολεκτίβα που οργάνωσε το 1998 στην Αθήνα το δικό της DUB εργαστήρι το SUB + DUB, εξερευνώντας τους συσχετισμούς μεταξύ ρυθμού, ψυχεδέλειας και ηχώ χρωματισμού.

Direct Connection είναι η live μπάντα που μετατρέπει το studio σε δυναμικό εργαλείο και συνθέτει χορευτικά ηχητικά φαινόμενα σε πραγματικό χρόνο.

Direct Connection είναι ετερόκλητα δεδομένα που αλληλεπιδρούν, όπως είναι, μετασχηματίζοντας συλλογική ευφυΐα σε μουσική και video.

Προηγούμενες κυκλοφορίες

“Pou Pai”, Βερολίνο 2006

Photovoltaic records

«Dub Infection», Θεσσαλονίκη 2007

Candy Flip records

«Holly Tree» Βερολίνο 2009

Photovoltaic records

upcoming

«ShantiD meets Direct Connection»

Αθήνα 2010

THC records

WHO DAS

Αυτοσχεδιασμός και σύνθεση δημιουργούν μελωδικές γραμμές και ολοκληρωμένα έργα με την μοναδική δεξιοτεχνία του WHO DOES.

INSP-I-RATION PROJECT

Οι insp-I-ration project δημιουργήθηκαν το 2008 από τους dj’s και μουσικούς Νικόλα Σταυριανουδακη (a.k.a. Zero Q) και Νίκο Κορκοβιλη (a.k.a. Echo Groove man).

Με κοινή αγάπη για την Reggae / Dub μουσική οι insp-I-ration project εκφράζονται πολυμορφικά μέσα από μουσικές παραγωγές, dj sets και στο άμεσο μέλλον με συναυλιακές παρουσίες με την προσθήκη νέων μελών και την δημιουργία μπάντας.

SOTOKKAN MOOD

Από τους σημαντικότερους εκφραστές της Dub-Trance σκηνής αναμένεται να μας απογειώσει με τις μουσικές του και να ανεβάσει τις εντάσεις μέχρι το πρωί.

BLESSINGS & PEACE

WE COME ONE

Myspace : www.myspace.com/wecomeone

Facebook : http://www.facebook.com/#!/group.php?v=info&gid=349540420781

Δεν υπάρχουν σχόλια: