Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Blackout “Ζήτημα Χρόνου” (new cd)



Οι Blackout αποτελούνται από τους High Fever και Shadow Knight και μας ανακοινώνουν την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου τους με τίτλο “Ζήτημα Χρόνου”. Ο δίσκος περιέχει 14 κομμάτια και αρκετές συμμετοχές όπως: Serious Smile, Worms, Zeda & Orkez από Corona Virus, Neon, DJ The Boy, Cisco Kid.

Την σύνθεση και τις μουσικές παραγωγές του δίσκου τις επιμελήθηκαν ο Shadow Knight και ο Cisco Kid ( Ofishial ) συν μία των Sixteenpads ( Styles Unlimited ).

Ο δίσκος είναι πολυμορφικός με το Battle στοιχείο να υπερισχύει. Έχει εξελιγμένο ήχο όπως και θεματολογία και story tellin. Χαρακτηριστικό κομμάτι το "Σε χρόνο dt" στο οποίο διαδραματίζεται σκηνικό ληστείας έτσι όπως μόνο ταινία δεν θυμίζει. Μπορείτε να δείτε άλλο ένα κλιπ μετά το ομώνυμο του δίσκου “Ζήτημα Χρόνου”, το οποίο έχει ως τίτλο “Νέα Μέρα”.

Μπορείτε να προμηθεύεστε το δίσκο “Ζήτημα Χρόνου” σε επιλεγμένα καταστήματα σε Αθήνα, Ελευσίνα και Αμαλιάδα στην τιμή των 5 ευρώ:
Επιλεγμένα καταστήματα:
Αθήνα

Κατάστημα sprays & skates: Revolt
Οδός: Κυνέτου 2
Περιοχή: Μοναστηράκι
Τηλέφωνο: 211 22 13 062
www.revolt.gr

Μαγαζί με Τατουάζ: TRUE LOVE ΤΑΤΤΟΟ
Οδός: Αλατσάτων 1 & Ελ.Βενιζέλου.
Περιοχή: Νέα Ιωνία
Τηλέφωνο: 210 2711215

Κατάστημα Ρούχων, sprays & skates κ.α: Hip Hop Shop
Οδός: Διονύσου 6
Περιοχή: Μαρούσι
Τηλέφωνο: 210 6148506
www.myspace.com/hiphopshop_gr

Cenobite Studio
Οδός: Κουταϊση 34
Περιοχή: Νίκαια
www.cenobite.gr

Mecca cafe-bar
Οδός: πλατεία ελευθερίας
Περιοχή: Κορυδαλλός
Ελευσίνα

City Cafe
Οδός: Αθηνάς 7
Περιοχη: Ελευσίνα

Ηλιοπότης cafe-bar
Οδός: Παγκάλου 38
Περιοχή: Ελευσίνα
Aμαλιάδα

Billiard Hall
Οδός: 25ης Μαρτίου 25
Περιοχή: Αμαλιάδα

Μπορείτε επίσης να το προμηθευτείτε και μέσω αντικαταβολής από σήμερα για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα στέλνοντας τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, διεύθυνση, περιοχή, πόλη, τ.κ) στο: black0ut@windowslive.com (μηδέν είναι στο "0ut"). Η αποστολή γίνεται μέσω ΕΛΤΑ στην τιμή των 5 ευρώ ο δίσκος συν 3 ευρώ τα μεταφορικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: