Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

VODAFONE CU 7PLY PROJECT


Η πέμπτη επετειακή διοργάνωση του «Vodafone CU 7PLY project» από την εταιρία Propaganda Rollin co. σε συνεργασία με την εταιρία DC footwear και μεγάλο χορηγό για 3η συνεχόμενη χρονιά το Vodafone CU, βρίσκεται καθ’ οδόν.

Το φεστιβάλ εγκαινιάστηκε το 2006 στην Θεσσαλονίκη και έκτοτε η φήμη του έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη εδραιώνοντας το «Vodafone CU 7PLY project» ως το μεγαλύτερο πολιτιστικό φεστιβάλ δρόμου και skateboard το οποίο λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα και το οποίο αναμειγνύει όλα τα στοιχεία της κουλτούρας του δρόμου.

Επιδεικνύοντας μία σταθερή και επιτυχή πορεία τα τελευταία 4 χρόνια, το μοναδικό στο είδος του φεστιβάλ της skateboard τέχνης και κουλτούρας λαμβάνει για μία ακόμα φορά χώρα στην «Τεχνόπολις», του δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100 – Γκάζι) στις 24 και 25 του Απριλίου.

Το «Vodafone CU 7PLY project» θα αποτελέσει μία αποκλειστική ευκαιρία για όλους εκείνους που επιθυμούν να γνωρίσουν την κουλτούρα και τον τρόπο ζωής που συνδέεται με το skateboard. Οι λάτρεις της τέχνης και της μουσικής, οι οπαδοί του skate και φυσικά όλοι οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την έκθεση, τις skate εγκαταστάσεις, τη μουσική καθώς και να ψυχαγωγηθούν με όλα τα παιχνίδια και της εκπλήξεις που ετοιμάζει για αυτούς το Vodafone CU σε ένα εξαιρετικό στο σύνολό του θέαμα!
Έκθεση τέχνης

Η σανίδα του skateboard αποτελεί τόσο την πηγή έμπνευσης όσο και τον καμβά της καλλιτεχνικής δημιουργίας. Η δημιουργική διαδικασία μεταμόρφωσης στην οποία υποβάλλεται κάθε σανίδα του skateboard καταλήγει σε ένα καινοφανή και μοναδικό έργο τέχνης το οποίο θα εκτεθεί στην ομαδική έκθεση του 7ply. Περισσότεροι από 120 καλλιτέχνες, προερχόμενοι από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, έχουν ήδη εκφράσει την επιθυμία συμμετοχής τους στην έκθεση αυτή. Η μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον τους καταδεικνύει την ανάπτυξη του φεστιβάλ και την μοναδικότητα του στην Ευρώπη! Η κριτική επιτροπή θα επιλέξει ένα έργο τέχνης και θα δώσει την ευκαιρία στον δημιουργό του να συνεργαστεί με την PROPAGANDA ROLLIN CO. για την δημιουργία μιας σειράς προϊόντων συλλεκτικής έκδοσης η οποία θα συμπεριληφθεί στον καινούργιο κατάλογο της εταιρίας.
Skateboarding

Καινούργιες εγκαταστάσεις skateboard θα στηθούν στο χώρο με δύο ολοκαίνουργιες hipped mini ramps και μία ειδική κατασκευή με σκαλιά για το “CU @ THE STAIRS BEST TRICK CONTEST”. Το χρηματικό έπαθλο για τουσ μεγάλους νικητές ανέρχεται αυτή τη χρονιά στα 4000€. Μέλη της Ευρωπαϊκής ομάδας skateboard της DC θα παρουσιάσουν μία αποκλειστική επίδειξη skate στις mini ramps το βράδυ του Σαββάτου αμέσως μετά τα προκριματικά του mini ramp contest. Τα πρωινά θα λειτουργεί το ROLLIN SCHOOL για κάθε μικρό και μεγάλο παιδί που θέλει να μάθει τις βασικές αρχές του skate.
Graffiti

Ο διάσημος Γερμανός καλλιτέχνης γκράφιτι FLYING FORTRESS είναι καλεσμένος να συμμετάσχει στο φεστιβάλ όπου σε συνεργασία με τον γνωστό Έλληνα καλλιτέχνη SER θα δώσουν και τις δύο μέρες του φεστιβάλ ζωντανή επίδειξη γκράφιτι σε ειδικά διαμορφωμένο τοίχο που θα στηθεί στο χώρο.
Προβολές Epicly later’d

Το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Απριλίου, μεταξύ 15:00 και 17:00, το Vice θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Epicaly Later'd του Patrick O'Dell στη νέα αίθουσα προβολών του «Vodafone CU 7plyproject». Οι ταινίες που θα προβληθούν είναι παραγωγές του vbs.tv και ο Patrick O'Dell θα έρθει από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Αθήνα για να στηρίξει το «Vodafone CU 7ply project». Το Vice επίσης θα ανακοινώσει τις ώρες προβολών μερικών ακόμα δημοφιλών και πολυσυζητημένων παραγωγών του VBS όπως το The Ride του Meredith Dan Luck και το βραβευμένο Heavy Metal in Bagdad του Spike Jonze.
Συναυλίες

Το Σάββατο θα εμφανιστούν στη σκηνή οι The Zoltan Tribe sound system (GR), LOGOS APEILH (GR), KILLA KELA (UK) και FOREIGN BEGGARS (UK).
Την Κυριακή, κατά τη διάρκεια του τελικού, στα decks θα βρίσκεται ο JON KENNEDY (UK) και αμέσως μετά θα εμφανιστούν ζωντανά οι CHICKS ON SPEED (DE) και θα ακολουθήσει ένα δυνατό κλείσιμο της βραδιάς με τη μουσική του VICARIOUS BLISS (UK) από τη θρυλική δισκογραφική εταιρία ED BANGER.

More info @ www.7plyproject.com
ή να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές
info@7plyproject.com / +306932533080

Δεν υπάρχουν σχόλια: