Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Zion Train Live στη Θεσσαλονίκη


ΟΙ ZION TRAIN ένα από τα πιο παραγωγικά συγκροτήματα με δισκογραφία μαμούθ και αμέτρητες παραγωγές, remixes, συνεργασίες αλλά και περιοδικές εκδόσεις, cd roms και sound systems. Ξεκινήσανε τη δισκογραφία τους με τη δική τους εταιρία, τη UniversalEgg, ενώ το 1995 υπέγραψαν με την China Records, για να επιστρέψουν πάλι στη δική τους εταιρία το 1997, συνεχίζοντας να παράγουν υψηλής ποιότητας electronic dub και world dance μουσική.

Οι πρώτες τους δουλειές, ακόμα και σήμερα, σχεδόν δυο δεκαετίες αργότερα, ακούγονται το ίδιο φρέσκιες και πρωτότυπες. Πρόσφατα μάλιστα επανεκδόθηκαν τα τρία πρώτα άλμπουμ τους ‘A Passage to Indica, ‘Natural Wonders of the World in Dub’ και ‘Siren’, τα οποία θεωρήθηκαν από πολλούς ως ο προάγγελος της γέννησης του dub/dance χώρου.

Το ‘Live as One’ είναι το ένατο άλμπουμ του συγκροτήματος και ψηφίστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από το κοινό και τους δημοσιογράφους ως το καλύτερο dub άλμπουμ στα Reggae Grammys 2008. Οι Zion Train απέδειξαν για άλλη μια φορά τη μουσική τους ποιότητα προσφέροντας ένα καταπληκτικό new roots δίσκο ο οποίος κυκλοφόρησε με διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως.

Πέμπτη 20 Μάη 2010- Γαία (Δόξης 5 & Σαλαμίνος ΛΙΜΑΝΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: