Σάββατο 8 Μαΐου 2010

One Love Reggae Ideas Show Party στο Floral


Μια ημέρα πριν την εμφάνιση των Alpha Blondy & The Solar System η Οne Love Reggae Ideas θα προβάλει υλικό από live εμφανίσεις του Alpha Blondy, ενώ θα ακολουθήσει party με τη παρουσία της Sistacaro. Η πρώτη dub ποιήτρια της Γαλλίας θα τραγουδήσει από κοντά τις ιστορίες και τα reggae-dub ποιήματά της. Στα decks η Mrs. HCN.

Θα κληρωθούν προσκλήσεις για τη συναυλία των Αlpha Blondy & The Solar System, Michael Prophet & Dub Asante featuring Matic Horns + Sistacaro/Young Warrior/ Razastarr/ Fundracar
14 Μαΐου Βοτανικός.

Στις 8.30 μ.μ.


Στο Floral θα βρείτε εισιτήρια για μεγάλες συναυλίες.


FLORAL / BOOKS + COFFEE / Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων / Τ: 210 3800070 / www.floralcafe.gr



Sistacaro bio - Plant di Seed of Love

Από το 1998 η πρώτη dubποιήτρια της Γαλλία τραγουδά τις ιστορίες και τα dub ποιήματα καθώς επίσης reggae και dub. Ενδιαφέρεται για ιστορίες από την κουλτούρα ολόκληρου του κόσμου, αλλά η μεγάλη της έμπνευση έρχεται από το βιβλίο "Kebra Nagast", που αποτελεί την ένδοξη περιγραφή των βασιλέων της Αιθιοπίας. Πιστεύει πολύ στο Jah αλλά σέβεται όλα τα θρησκευτικά ρεύματα.
Μαζί με τη Selecta President δημιούργησε μια μικρή ιστορία, που μπορεί κανείς να αφηγηθεί live σε show, σχετικά με το Rasta κίνημα και με πινελιές από το "Kebra Nagast". Διηγείται και τραγουδά την ιστορία, ενώ η Selecta President παίζει rootsreggae. Έχει τραγουδήσει για τους: Lion Foss Sound, Jah Youths sound system, Reality International sound system, Africa Sound System, King Selassie I sound sytem, Digital sound system, Majestik sound system. Τέλος, έχει συνεργαστεί με τους: Holdtight Shaolin Sound , Herb’an Music, Light Up Sound, King DuBear, Ras Mic Ital, Obadia aka Obajah, Dr Doun, Problemz, Senior I, Ras Bruno, Ricky Grant, Bedi Levi, Ras Chris Lion, Ras Iyano Iyanti, I-Tegrator, Nicojah.

Δεν υπάρχουν σχόλια: