Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Cast A Blast Soundsystem & MC Yinka/JMelik Live @ Six D.O.G.S‏


Παρασκευη 21 Μαιου 2010
Ώρα έναρξης: 23:00
Είσοδος: 5 ευρώ

Η Cast A Blast, παίρνει βαθιές ανάσες από την Αθηναϊκή νύχτα λίγο πριν φύγει για εμφανίσεις στην Κωνσταντινούπολη και το Βουκουρέστι και φέρνει on stage τον dj Blend a.k.a Mishkin παρέα με τους mc's Bnc, The Kidd και Elephant Phinix.

Δυνατά beats, ρίμες εν ριπή και για πρώτη φορά live η νέα κυκλοφορία της Cast-A-Blast σε βινύλιο στις 24 Μαΐου "I CAN HEAR IT NOW E.P" και περιλαμβάνει κομμάτια από όλο το Cast-a-Blast crew (Blend aka Mishkin w/ African Simba, BNC w/ Elephant Phinix, Larry Gus, Kill Emil Meets Mr. Tea & Palov), θα κρατήσουν την ένταση στο κόκκινο σε μια νύχτα που δεν θα θέλουμε να τελειώσει.

Και επειδή κάτι τέτοια βράδια όντως δεν τελειώνουν έτσι απλά...μαζί ο dj Melik και ο ελληνο-νιγηριανός mc Yinka a.k.a Manolis Afoliano με τον πρώτο του προσωπικό δίσκο "Αλάνα".

Για το σίγουρο χάσιμο τα visuals επιμελούνται οι Design Insane & Lee Turtle και όπως συμβαίνει στα τελευταία live της Cast-a-Blast θα υπάρχει live audio streaming απο το www.cast-a-blast.com για όσους δεν μπορούν να έρθουν στο Six Dogs.

Bonus: "Combo Sticker Event"..το στίγμα της βραδιάς θα αφήσουν ανεξίτηλο stickers on canvas από το Cast A Blast street squad...so bring yours and stick'em up!

Δεν υπάρχουν σχόλια: