Δευτέρα, 30 Μαΐου 2011

THC SOUND SYSTEM @ ASPRO BAR


REGGAE RIDDIMS από το THC SOUND SYSTEM

ASPRO BAR, Αριστοφάνους 4, Ψυρρή

10/6/11 από 22:00. Είσοδος: Ελεύθερη

Την Παρασκευή 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011, οι Music Selectors του THC Sound System, Rankin Johnny, Collie Youth και Dread Power, θα παρουσιάσουν την ιστορία της Reggae μουσικής και Rasta κουλτούρας , από τη δεκαετία του 60 μέχρι και σήμερα. Δυνατοί ρυθμοί , Rocksteady, Roots, Lovers, Dancehall ,Steppers και Dub, από τη τεραστια συλλογή βινυλίων του THC Sound System.

THC Sound System - 25 Years inna Reggae Vibe
Για περισσότερες πληροφορίες: info@thcsoundsystem.gr

BIO

Το T.H.C. Sound System δημιουργήθηκε το 1986, με σκοπό την διάδοση της Reggae μουσικής και Τζαμαικανικης κουλτούρας στην Ελλάδα. Σήμερα, το T.H.C. αποτελείται από τρείς Music Selectors , τους Rankin Johnny, Collie Youth and Dread Power.
Στα 25 αυτά χρόνια το T.H.C., έχει εμφανιστεί σε δεκάδες Club και Bar στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Εχει επίσης συμμετάσχει σε αρκετές Reggae συναυλίες και Φεστιβάλ.

Από το 2006, ο Rankin Johnny, έχει δημιουργήσει το label “THC Records” , με σκοπό την έκδοση δίσκων βινυλιου Ελληνικών Reggae συγκροτημάτων και μουσικών . Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει 10 δίσκοι με τους CounerAction ,Dub Providers, One Drop Forward, Radical Gee, A.M.P., Haji Mike, Afrikan Simba, Jah Marnyah, Direct Connection και Shanti D.

Μέσα από μία τεράστια συλλογή δίσκων βινυλίου, το T.H.C. Sound system, εξακολουθεί να παίζει ρυθμούς για την ψυχή και το σώμα , από όλα τα είδη της Τζαμαικανικης μουσικής από την δεκαετία του 60 , μέχρι τις μέρες μας .F/B THC SOUND SYSTEM MYSPACE /THCRECORDSGR

Δεν υπάρχουν σχόλια: