Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Low Bap News


Γεια χαρά σε όλους και όλες!
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως οι Active Member με την παρέα τους από Αγγλία, τον Rodney-P και τον Skitz, θα εμφανιστούν σε δυο live σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα στα πλαίσια του Φεστιβάλ "Αναιρέσεις". Τόσο οι Active Member όσο και ο Rodney με τον Skitz έχουν να παρουσιάσουν υλικό από τους καινούριους του δίσκους.
Έτσι, λοιπόν, το Σάββατο 4 Ιουνίου θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη, 4ο Πάρκο παραλίας (Σκύλων), (ΟΑΣΘ: Γραμμές 5-6-8, Στάση "Σχολή τυφλών") και τη Κυριακή 5 Ιουνίου στην Αθήνα στη Γεωπονική Σχολή (Ιερά Οδός 54), (Συγκοινωνίες: Στάση Μετρό «Ελαιώνας» ή «Κεραμεικός», Λεωφορεία από Ομόνοια: Α17, Β17, 856,839, 813) - Είσοδος 5euro.
Επίσης, ετοιμαστείτε για τον καινούριο δίσκο Active Member, που θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου 2011, (ημερομηνία επετείου από την ίδρυση του γκρουπ) με τίτλο "Στων βουβών την εσχατιά", από το label Imantas.

Μην ξεχνάτε, επίσης, το κεντρικό live του καλοκαιριού στις 30 Ιουνίου στο Γκάζι - Τεχνόπολις όπου οι Active Member θα παρουσίασουν τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους αλλά και από τον καινούριο τους δίσκο που θα έχει μόλις κυκλοφορήσει!


Τέλος, ο B.D.Foxmoor θα εμφανιστεί στη Σάμο την Παρασκευή 3 Ιουνίου μαζί με τα Χνάρια και τον Dj Moya! (Φοιτητικοί σύλλογοι Σ.Θ.Ε - Έναντι Κτιρίου Προβατάρη)
Είσοδος: 7euro (με 2 μπύρες ή 2 ποτ. κρασί )
Ώρα: 21.00

Να 'στε καλά και γεροί,
Low Bap Foundation

Δεν υπάρχουν σχόλια: