Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

FUNDRACAR LIVE @ ΤΩΡΑ Κ44



FUNDRACAR LIVE @ K44 - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ 44 ΓΚΑΖΙ

FREE ENTRY IN A PSYCHEDELIC TWIST OF DATS TO TRIP YOUR MIND. +WITH DJs JEPH1 & MRS HCN

Οι δια-γαλαξιακοί μουσικοί αγωνιστές προσγειώνονται...

Οι FUNDRACAR παρουσιάζουν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά “Πλακώσου”, ένα διαπολιτισμικό χαρμάνι παθιασμένων ρυθμών και αλληγορικών στίχων.

Οι FUNDRACAR είναι μια 8-μελής reggae punk κολεκτίβα σε πλήρη αρμονία μουσικών αντιλήψεων, με έμφαση στην dub rock και ganja funk αισθητική. Στίχοι που περιγράφουν καταστάσεις με μια σουρεαλιστική, αλλά βιωματική, προσέγγιση της σύγχρονης πραγματικότητας, μουσική που ξεπερνάει σύνορα, στερεότυπα και προκαταλήψεις. Δημιουργήθηκαν το 2007 στην Αθηνά και ήδη έχουν παίξει δίπλα σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς reggae σκηνής όπως οι Groundation, Alpha Blondy, Capleton, Gentleman, Dub Incorporation, κ.α.

Ο ρυθμός τους, ένα ψυχότροπο χαρμάνι “μαύρης μουσικής κουλτούρας” και διεστραμμένης βαλκανικής εκστατικότητας, διαμορφώνει ένα καθαρόαιμο μουσικό χαρακτήρα που, σε συνδυασμό με πόνο βγαλμένο από το δρόμο, σου αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του. Οι ζωντανές εμφανίσεις τους αποτελούν πλέον αλησμόνητα πάρτι για χορό με αξέχαστα surprise στιγμιότυπα.

Πριν και μετά το live στα deck του Κ44 o Jeph1 από τους Fresh Things First και η Mrs HCN.

Οι Fresh Things First είναι ένα crew που κινείται και κινεί τα όρια της bass music και έχει φέρει στην Ελλάδα ονόματα όπως Truth, Free the Robots, Mosca, Dirty Bulldogs, Mensah, Kromestar κ.α.

Η MRS HCN είναι μια πρωτοεμφανιζόμενη, αλλά πολλά υποσχόμενη, selector από την Κύπρο, με μεγάλη αγάπη για τη roots reggae μουσική. Αν και μικρή σε ηλικία έχει ανοίξει συναυλίες για τους Julian Marley , Israel Vibration , Capleton , Gentleman , Aba Shanti - I , Mad Professor , μεταξύ άλλων.

ΠΛΑΚΩΘΕΙΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: