Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

B.D.Foxmoor @ Θέατρο Χυτήριο


Καλή χρονιά σας ευχόμαστε με αγώνες, αντοχή κι αξιοπρέπεια, με περηφάνεια και χωρίς προκατάληψη. Καλή δύναμη κι ευχές να μαγευτείτε πάνω από χίλιες φορές... Να πάει κάτω το κακό σας. Και να γελάτε.
Αφορμή για το τελευταίο - το "να γελάτε" σας δίνει η "αλεπού" με το διήμερο μεταμεσονύκτιο αλλοπρόσαλλο ραντεβού που μας έκλεισε σε ένα "Χυτήριο". Συγκεκριμένα στο Θέατρο Χυτήριο.
Σπεύσατε γιατί υπάρχει πολύ περιορισμένος αριθμός θέσεων. Το Live αυτό που θα διακόπτεται από αυτοσχεδιασμούς με πρόζα θα είναι μοναδικο! Σαφώς θα ακουστούν τραγούδια από όλη την δισκογραφία του B.D.Foxmoor καθώς και κάποια από τα νέα τραγούδια του project "La Bruja Muerta" αλλά θα γίνουν κι άλλα παράξενα και θαυμαστά που μας κάνουν να στεκόμαστε απένανται στην κρίση.

7 και 8 Ιανουαρίου - Live Β.D.Foxmoor, 2 Βραδιές απέναντι στην κρίση, Θέατρο Χυτήριο (Ιερά οδός 44), (Έναρξη ακριβώς τα μεσάνυχτα!) είσοδος: 12€

Λίγο αργότερα στις 15 Ιανουαρίου - Live Active Member (με full band), Ελληνικός Κόσμος (Κτίριο 56), οδός Πειραιώς 254, Ταύρος. Εισιτήρια προπωλούνται!

Σας περιμένουμε,
Low Bap Foundation

Δεν υπάρχουν σχόλια: