Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

The Alchemist & Oh No Live @ Bios


H Noiz Art & Music Productions, υποδέχεται το 2011, φέρνοντας στην Αθήνα το ολόφρεσκο project των Gangrene. Τη Κυριακή, 30 Ιανουαρίου, στο Bios το αθηναϊκό κοινό θα έχει την αποκλειστική ευκαιρία να απολαύσει, απευθείας από το Los Angeles, το φοβερό δίδυμο που απαρτίζουν ο super producer Alchemist και ο πολυτάλαντος παραγωγός αλλά και MC Oh No. Tην εμφάνιση των Gangrene θα πλαισιώσει και ο επίσημος DJ του σχήματος, DJ Mishaps.

The Alchemist Bio:
O Αlchemist δεν χρήζει ιδιαιτέρων συστάσεων. Αποτελεί, εδώ και μια δεκαπενταετία σχεδόν, ένα από τα πιο πολυτάλαντα πρόσωπα που έχει αναδείξει το νέο ρεύμα του αμερικάνικου hip hop. DJ (επίσημος DJ στις περιοδείες του Eminem), παραγωγός με ανάμιξη σε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους των τελευταίων χρόνων αλλά και rapper έχει αναπτύξει το δικό του μουσικό στυλ. Δεν έχει συνεργαστεί μόνο με την αφρόκρεμα του αμερικανικού hip hop, από τους Mobb Deep στον Snoop Dogg και από τους Dilated Peoples στον B-Real, αλλά και με μεγαθήρια όπως οι Linkin Park και οι Morcheeba ή το ραδιόφωνο του BBC. Η δισκογραφία του καθώς και οι επιτυχίες του στο χώρο των charts τον έχουν καταστήσει ως ένα από τους πιο σημαντικούς πρωταγωνιστές στο χώρο του hip hop. Ο δίσκος που ετοιμάζει, μαζί με τον Evidence, αποτελεί μία από τις πλέον πολυναναμενόμενες κυκλοφορίες του 2011.


Oh No Bio:
O Οh No είναι ο γιος του Otis Jackson και ο αδερφός του γνωστού παραγωγού Madlib. Επηρρεασμένος από πολύ μικρή ηλικία απο μουσικά ερεθίσματα μιας οικογένειας δημιουργών, ανέπτυξε και ο ίδιος, μια πολύπλευρη καλλιτεχνική πλευρά. Στους δίσκους του, στην Stones Throw, όχι μόνο δείχνει το πρόσωπο ενός ταλαντούχου παραγωγού που παίζει με abstract και ψυχεδελικές μουσικές φόρμες, αλλά κι ενός γνήσιου rapper. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Murs, Buckshot, J Dilla και οι De La Soul ενώ στους δίσκους του, ουκ ολίγες φορές έχει αποτιμήσει φόρο τιμής σε σπουδαίους jazz μουσικούς όπως ο Galt MacDermot.


DJ Mishaps:
O DJ Mishaps είναι ο επίσημος DJ του Evidence, του Defari, του Alchemist, των Infamous Mobb αλλά και του θρυλικού πλέον Fat Beats του Los Angeles. Ένας DJ με skills και εμπειρία από παγκόσμιες τουρνέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: