Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Solmeister & PaK Live @ Bat City


Το δίδυμο Solmeister και PaK ένα χρόνο μετά την πρώτη προσωπική τους συναυλία επανέρχονται για μια τελευταία εμφάνιση λίγο πριν το κλείσιμο του 2010. Ξενιτεμένοι πλέον και οι δύο σε Αγγλία και Γερμανία, επιστρέφουν για ένα δυναμικό live στη μαμά πατρίδα. Έτσι, Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010 στο Bat City θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη exclusive συναυλία του συγκροτήματος. Το Bat City βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στον αριθμό 11... και μία μεγάλη ευθεία μακριά από το μετρό Αμπελοκήπων. Η καλύτερη λύση είναι μετρό κι έπειτα λεωφορείο.

Στη σκηνή μαζί με τον Solmeister και τον PaK θα εμφανιστεί η γνωστή άγνωστη παρέα των OutsiderZ 1526 που εκτός των άλλων θα παρουσιάσει και τον νέο δίσκο του MeizFour “The Four Loves” που κυκλοφόρησε αρχές Δεκεμβρίου. Στα πλατώ θα ακουστεί ο CGS και guest για να δώσουν μια funky νότα στη βραδιά οι νεοσύστατοι Ντελίριο. Η τιμή είναι 7€ και περιλαμβάνει μπύρα και μελομακάρονο, μέρες που είναι. Επ’ ευκαιρία παρουσίασης ενός δίσκου αφιερωμένου στην αγάπη, στα ζευγάρια πληρώνει μόνο ο gentleman.

Δίπλα στη σκηνή θα πωλείται η “εκτενής” δισκογραφία του συγκροτήματος, ναι εννοούμε και τα τρία CD και ναι αυτή τη φορά θα υπάρχει και το “Say Goodbye”. Τα παιδιά είχαν να πουν: «Όλα τα CD μας παρότι κόστισαν για να δημιουργηθούν δίνονται δωρεάν μέσω Internet. Οι κόπιες αυτές είναι καθαρά για όσους μας γουστάρουν και θέλουν να μας βοηθήσουν σε αυτό που κάνουμε»

Live on stage:
Solmeister
PaK
MeizFour
Ντελίριο
Dorian
Man
Unique

DJ:
CGS

Location: Bat City. Λεωφόρος Αλεξάνδρας 11. (Πλησίον ΗΣΑΠ Βικτώρια – Μετρό Αμπελοκήπων)
Admission: 7 euros + Μπύρα (Στα ζευγάρια πληρώνει μόνο το αγόρι)
Doors open: 20:30
Info: www.timori.net


event @ facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: