Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Low Bap Νέα


Γεια χαρά σε όλους και όλες,
Με κορμί τσακισμένο, με γένια κι αχτένιστα μαλλιά σα ναυαγός στο κρεβάτι του πόνου, ο B.D. Foxmoor σας κάνει δώρο τρία καινούρια τραγούδια. Προετοιμάστηκαν, γράφτηκαν οι στίχοι και ηχογραφήθηκαν πάνω και γύρω απ' το κρεβάτι του πόνου - για όσο ακόμα θα έχει το πόδι σπασμένο. Για την ηχογράφηση τον βοήθησε ο ηχολήπτης Μιχάλης Σκαράκης και ο Brak. Κατεβάστε τα σε υψηλή ανάλυση σε αυτό το link http://www.lowbap.com/gr/downs.asp?type=6 ή αλλιώς στην κατηγορία Downloads του site μας. Τίτλοι τους 'Από που ν' αρχίσω', 'Μαστροσωτήρης' και 'Κείνο τον άνεμο ζητώ'. 'Είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που ετοίμασε καθώς παράλληλα δουλεύει πάνω σε πολλά καινούρια τραγούδια που θα ακούσετε σύντομα...

Επίσης, το γκρουπ Χνάρια, που αποτελείται από τον Brak, τον Moya και τον Onaxis, παρουσιάζει στις 10 Δεκεμβρίου στο 'Παραπόρτι' στο Πέραμα, το καινούριο τους album. Πάρτε τηλέφωνο για κρατήσεις στο 2104022413 (10 π.μ. - 8μ.μ.) και στο δισκοπωλείο 'Τζίνα' τηλ.2103251271 (ώρες καταστημάτων).

To live στην Κύπρο αναβλήθηκε για τις 18 Απριλίου και θα γίνει στο Teppe rock

Αυτα όμως που προέχουν είναι τα live στο Gagarin, στις 21 και 22 Δεκεμβρίου. Η προπώληση θα ξεκινήσει πολύ σύντομα και θα ενημερωθείτε γι' αυτό με σχετικό email.
21 Δεκεμβρίου - Gagarin - La Bruja Muerta (B.D.Foxmoor + Jamoan)
22 Δεκεμβρίου - Gagarin - Live Sadahzinia (με full band)
15 Ιανουαρίου - Ελληνικός Κόσμος (Κτίριο 56), οδός Πειραιώς 254, Ταύρος) Live Active Member (με full band)

Ευχαριστούμε και ευχόμαστε καλή δύναμη.
Low Bap Foundation

Δεν υπάρχουν σχόλια: