Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Έξοδος Κινδύνου Live @ An Club

Στις 18 Δεκέμβρη, στο AN CLUB, Οι Έξοδος Κινδύνου, τα Αντίποινα και οι Sequence Theory Project ενώνουν τις δυνάμεις τους, υποσχόμενοι να δονήσουν την Αθήνα μέσα από τους μουσικούς τους πειραματισμούς, κινούμενοι από τα μονοπάτια της παραδοσιακής και της έντεχνης μουσικής, μέχρι την reggae και την rock αλλά και την ευρύτερη ηλεκτρονική μουσική.

Οι Έξοδος Κινδύνου αποτελούν τη σύμπραξη του Δημήτρη Πετσούκη (Σκηνοθέτη), ιδρυτή και μέλους των ιστορικών FF.C, με μουσικούς διαφόρων ειδών. Κατ’ αυτό τον τρόπο συνεχίζεται το ταξίδι που ξεκίνησε κάποτε κάτω από το διακριτικό τίτλο της Χαρμολύπης. Έτσι οι Έξοδος Κινδύνου, 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης Χαρμολύπης, μπολιάζουν και πάλι τους hip hop ήχους με στοιχεία από τη reggae, τη rock και την έντεχνη. Στις 18/12 θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη δουλειά που ετοιμάζουν καθώς και επιλεγμένα κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας των FF.C.
Τα Αντίποινα, συνεχίζοντας το φλερτ της ηλεκτρονικής με την παραδοσιακή μουσική, και πάντα πλαισιωμένοι από μια ‘’ιδιαίτερη’’ μουσικά μπάντα, δίνουν μια διαφορετικότερη εκδοχή της ράπ. Έτσι ο ήχος της γκάιντας, του λαούτου και του κλαρίνου δένουν άρτια με τους συνθετικούς ήχους και τα δυνατά hip hop beats. Τα Αντίποινα θα παρουσιάσουν κομμάτια από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά καθώς και από παλιότερες.
Οι Sequence Theory Project κινούμενοι στην ανεξάρτητη πειραματική και trip hop μουσική, καταθέτουν την δική τους άποψη γι αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Η μουσική τους πηγάζει από έντονα συναισθήματα για τα ανθρώπινα δικαιώματα που καταπατώνται καθημερινά στο όνομα του χρήματος, της εξουσίας, της τάξης και της δήθεν παγκόσμιας ειρήνης.



Πότε: 18 Δεκεμβρίου 2010
Πού: AN CLUB (Σολομού 13-15, Εξάρχεια)
Πόσο: 8€
Doors open 21:00


www.myspace.com/exodoskindynou
www.myspace.com/antipoina
www.myspace.com/sequencetheoryproject

Δεν υπάρχουν σχόλια: