Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Word of Mouth live & First screening “SOUND CHECK” @ BIOS


11 April 09 @ BIOS, Πειραιώς 84
First screening
“SOUND CHECK”– Short Film
Director: Kostas Gerampinis

LIVE
WORD OF MOUTH
Finalists Beatbox Battle 2009


with Special Guests:
Sugah Spank - Mc Yinka,
Dj Everlast - Dj Who Am I
B-Boy: Beatstrike



Οι εκπρόσωποι μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό Beatbox Battle 2009 τον Μάιο στην Γερμανία, Word of Mouth, παρουσιάζουν σε πρώτη προβολή την μουσική ταινία μικρού μήκους “Sound Check” σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Γεραμπίνη στην οποία και πρωταγωνιστούν. Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του Beatbox Show τους “Human After All” και πρωτότυπο μουσικό περιεχόμενο με βάση το Beatbox, με την φιλική συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών όπως Sugah Spank, Mc Yinka, Dj Everlast και Dj Who Am I.

Σαβ. 11 Απριλίου @ BIOS, Πειραιώς 84, Αθήνα
Ώρες προβολής ταινίας: 22.30, 23.00, Έναρξη live act: 24.00. Είσοδος Ελεύθερη.

Χορηγοί Επικοινωνίας: MTV, FAQ, hiphop.gr, El Culture

“SOUND CHECK” (2009) - Σκηνοθεσία Κωνσταντίνος Γεραμπίνης
Το «Sound Check» είναι μία μουσική ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστές το human beat box δίδυμο των Word of Mouth. Αποτελεί μία ανεξάρτητη παραγωγή γυρισμένη στο αστικό περιβάλλον της Αθήνας από τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Γεραμπίνη και τον διευθυντή φωτογραφίας Γιάννη Γεωργίου. Στην ταινία συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Νίκος Ορφανός, Φανή Αποστολίδου και ο Νίκος Γερογιάννης. Τα Hip Hop ακούσματα που ντύνουν την ταινία είναι από τον μουσικό παραγωγό Ed Gain.

www.dailymotion.com/altar_boy_films

WORD OF MOUTH – Beat box Team
Οι WORD OF MOUTH είναι η πιο γνωστή ομάδα Human Beatboxing στην Ελλάδα και σαν finalists του ΒΕΑΤΒΟΧ ΤΕΑΜ BATTLE 2009 που γίνεται στη Γερμανία, εκπροσωπούν για πρώτη φορά την Ελλάδα στη ιστορία του θεσμού. Το δίδυμο των WORD OF MOUTH, Bitman και El Pap Chico έχοντας πολυετή εμπειρία στο Beatboxing, δηλαδή της τέχνης αναπαραγωγής ρυθμών και beats με τη χρήση μόνο του ανθρώπινου στόματος, παρουσιάζουν με εξαιρετική επιτυχία το Vocal Project “Human After All”. Ένα μουσικό show, με βάση πρωτότυπες beatbox συνθέσεις, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά από έλληνες καλλιτέχνες, ένα live act performance με τη χρήση μόνο δύο μικροφώνων.

Στα πλαίσια των μέχρι τώρα εμφανίσεων τους κατάφεραν να ξεχωρίσουν, ανοίγοντας την συναυλία του SNOOP DOGG – Α/Ε (2007), προλογίζοντας τους Lords of the Underground στο Hip Hop Culture Fest Vol 2 (2008) και των Beat Assaillant στην Γιορτή της Μουσικής (2007), στην Αθήνα.

Οι φωνητικές τους ικανότητες επίσης έχουν χρησιμοποιηθεί σε σειρά διαφημιστικών για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, αλλά και ως συνεργασίες σε δισκογραφικές δουλειές άλλων καλλιτεχνών. Τέλος έχουν δημιουργήσει την πρώτη BEATBOX ACADEMY στην Ελλάδα στην οποία μπορείς να μάθεις τα μυστικά και την τέχνη του beatbox. (PK Dance School, Ηλία Ηλιού 64. Κάθε Πέμπτη από 30 Απρ – 30 Ιουν ).

Email: forwordofmouth@gmail.com
www.myspace.com/wordofmouthbeatboxers

Δεν υπάρχουν σχόλια: