Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

THE BIG JAM @ URBAN STUDIOS



THE BIG JAM

live recording jam (live/back to back/real time remixing)
artwork jam (live sketching +drawing)
33rec’s releases dj set

04/04/09
@ URBAN STUDIOS (Παπανικολή 1 & Μιαούλη), Ψυρρή
starts: 23.00 strict
free entrance

Η 33 RECORDINGS είναι μια on-line δισκογραφική (net label), που δημιουργήθηκε με στόχο την ελεύθερη διακίνηση (free download) και την προώθηση underground ηλεκτρονικών ήχων και μουσικών ιδεών. Εκτός απο τα net-releases στόχος είναι να γίνονται events, lives και συναντήσεις, έτσι ώστε να δημιουργήθεί μια καλλιτεχνική «στέγη» για όποιον θέλει να εκφραστεί, να μοιράσει και να μοιραστεί τη μουσική του και τις ανησυχίες του.


“THE BIG JAM” είναι το πρώτο επίσημο event που διοργνώνεται απο την 33 RECORDINGS. Θα πραγματοποιηθεί στις 4 Απριλίου 2009 στα Urban Studios (Παπανικολή 1 και Μιαούλη) στο Μοναστηράκι (Ψυρρή), στις 11 μ.μ. (ελεύθερη είσοδος).
Στην ουσία θα είναι ένα live jam, με καλλιτέχνες της 33RECORDINGS και φίλους, οι οποίοι θα παίξουν live τα κομμάτια τους, θα πειραματιστούν, θα κάνουν back to back, θα ρεμιξάρουν ζωντανά με live όργανα κτλ σε ήχους electro, ambient, trip hop, idm, industrial, dubstep, breakcore etc.
Παράλληλα, θα πραγματοποιείται artwork jam, όπου όποιος θέλει θα σκιτσάρει, θα ζωγραφίζει κτλ κάτι σχετικό με τη μουσική που θα ακούει εκείνη την ώρα.
Το ηχητικό αποτέλεσμα θα ηχογραφηθεί και μαζί με τα artworks που θα προκύψουν απο το artwork jam θα γίνει ένα release που θα κυκλοφορήσει απο την 33 RECORDINGS.

Δεν υπάρχουν σχόλια: