Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Hip Hop Live @ 7Sins



Η hip hop κοινοτητα ενωνει τις δυναμεις της για τον Αλεξανδρο Τζιαβαρα (Δειτε αναλυτικα εδω http://helpforalexandros.blogspot.com/).

Στις 29/01/12 στο 7sins(Θεμιστοκλεους & Γαμβετα 5.Πλ.Κανιγγος,Εξαρχεια) ενα party/ live αλληλεγγυης και οικονομικης ενισχυσης για τα εξοδα της εγχειρησης του Αλεξανδρου οπου θα λαβουν μερος δεκαδες group/καλλιτεχνες/djs/b-boys.

Αξιζει να σημειωθει πως για πρωτη φορα γινεται μια τοσο οργανωμενη ενεργεια απο την hip hop κοινοτητα οπου και για πρωτη φορα θετουμε ενα στοχο, ο οποιος ειναι τα 3.000 euro.
Oι συμμετεχοντες, που πληρωνει ο καθενας το εισητηριο του για να συμμετεχει εχουν ηδη μαζεψει απο μονοι τους το 1/4 του συγκεκριμενου ποσου. Αναμενουμε και την δικη σας στηριξη,ειναι σημαντικη.


H εκδηλωση θα ξεκινησει με dj set και θα ειναι ενα συνεχομενο party οσο αντεξουμε οπου στα ενδιαμεσα θα μπαινουν οι καλλιτεχνες να λενε απο ενα κομματι για να ανεβαινει ακομα περισσοτερο ο παλμος.

Συμμετεχοντες ως τωρα:

Dj Stigma, Dj Twelve, Dj Micro, AlexKidOne
Taki Tsan, Μέγας, Λάγνης, Neon, JKone(Phase3)
Romson, Wrongface (A.Y.), Dagobah system, Univers
Buffalo Bill, Zer, Fyrdin Migdin, 6aria, Outkast Exellence,
Smash hit, Intifada, OKX, Santaholic, EMP, Mousika ethismenos
Πνεύμα Αντιλογίας, D.R.E.A.M. team, Αντιψίθυρος + Glos32 (Ntemonte), Killah P, Νέγρος του Μοριά, Show Respect, OZ, Cube και συνεχιζουμε....


ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ Η DJ ενδιαφερεται να συμμετασχει να στειλει στους admin του event μηνυμα.

Doors open: 18.00
Damage: 5 euros

Μερικες Πληροφοριες Για τον Αλεξανδρο:

Ο Αλέξανδρος Τζιαβάρας είναι κάτοικος Αθηνών, 28 χρονών.
Γεννήθηκε με τη νόσο Wilson, η οποία είναι κληρονομική.
Όταν ο Αλέξανδρος ήταν 2 ετών, ο 9χρονος αδερφός του Γιάννης πέθανε από την ίδια ασθένεια.

Χρόνια αργότερα όταν ο Αλέξανδρος ήταν κοντά στην ίδια ηλικία, το 1994, έφτασε πολύ κοντά να χάσει και ο ίδιος τη ζωή του. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Bupa Cromwell στο Λονδίνο όπου με τις ενέργειες των εκεί γιατρών απετράπη οριακά το μοιραίο.
Έκτοτε αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της νόσου Wilson όπως δυσκαμψία και βραδυκινησία με κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και συχνές ποικίλες εξετάσεις.

Στις 29 Νοέμβρη 2011 εισήχθη στο Λαϊκό Νοσοκομείο για εξεhttp://www.blogger.com/img/blank.gifτάσεις, οι οποίες έδειξαν πως υπήρχε σοβαρή επιδείνωση στο συκώτι. Την επόμενη μέρα οι γιατροί του Λαϊκού Νοσοκομείου σήκωσαν τα χέρια ψηλά, θεωρώντας πως αδυνατούσαν να τον βοηθήσουν περαιτέρω.
Την 1η Δεκέμβρη μεταφέρθηκε, ετοιμοθάνατος, στην πανεπιστημιακή κλινική του Essen, στη Γερμανία, ώστε να γίνει μεταμόσχευση ήπατος. Στις 3 Δεκεμβρίου βρέθηκε μόσχευμα και την ίδια μέρα εγχειρίστηκε.

Μετά τη μεταφορά του στη Γερμανία μπήκε σε τεχνητή υποστήριξη νεφρών, καθώς είχαν επηρεαστεί από τη δυσλειτουργία του συκωτιού.


event @ facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: