Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

CunninLynguists, Blaq Poet & T. Λάθος Live @ Θέατρο Δίπυλον


H Noiz Art & Music Productions, πιστή στο ραντεβού της με την επιτομή της διοργάνωσης μιας χιπ χοπ συναυλίας ξανακτυπά με ένα live φωτιά! Το συγκρότημα που πολύς κόσμος αναμένει εδώ και πολύ καιρό να δει ζωντανά στην Αθήνα έρχεται για μια και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα στις 23 Μαρτίου.
Στο Θέατρο Δίπυλον (Διπύλου και Καλογήρου Σαμουήλ 2, Θησείο), τη Παρασκευή 23 Μαρτίου τη σκηνή αναλαμβάνουν ο Kno, o Deacon the Villain και ο Natti ή αλλιώς οι CunninLynguists απευθείας από την Τζόρτζια του αμερικαhttp://www.blogger.com/img/blank.gifνικού Νότου για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα!
Την ζωντανή εμφάνιση του πολυαγαπημένου γκρουπ θα πλαισιώσει ο θρυλικός ράππερ από το Queens της Νέας Υόρκης, Blaq Poet μέλος των Screwball αλλά και ο δικός μας Ταφ. Λάθος το παρόν και το μέλλον της ελληνικής σκηνής ένας καλλιτέχνης με τη δική του βάση ακροατών.
Η Noiz Art & Music Productions έχοντας εδώ και χρόνια, μακράν από το δεύτερο, θέσει το πήχη ψηλά όσον αφορά τις διοργανώσεις ζωντανών εμφανίσεων κρατάει το εισιτήριο κι αυτής της συναυλίας χαμηλά προσφέροντας ένα line up για κάθε γούστο αλλά και σε αρμονία με τις ανάγκες του ελληνικού χιπ χοπ κοινού που διψάει για νέες προκλήσεις κάθε φορά.

event @ facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: