Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

DJ Frenic @ Art House Gallery Bar


H Lollip Productions παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη τον εκπληκτικό Dj Frenic!!!

H Lollipop Production είναι μια νέα ομάδα ανθρώπων με στόχο να παρουσιάζει συγκροτήματα και Djs είτε από την Ελλάδα είτε από το εξωτερικό με μοναδικό κριτήριο τη μουσική. Χωρίς πολλά λόγια παρά μόνα αφηντας τους ίδιους του καλλιτέχνες να εκφράζονται στην σκηνή θα προσπαθήσει να σας προσφέρει τις καλύτερες συναυλίες και Dj sets.

Η αρχή γίνεται στο Art House gallery bar το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου με τον Βρετανό Dj Frenic. Τα λόγια είναι περιττά μιας και έχει βρεθεί στην ίδια σκηνή με ονόματα The Pharcyde , The Beatnuts Task Force & Afrika Bambaataa.

Ο ίδιος ξεκίνησε επηρεαζόμενος από τους Wu-TangClan , Dj Premier και Pete Rock αγοράζοντας σε μικρή ηλικία το πρώτο ζευγάρι Turntables και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι του στην δημιουργία των Beats και του Scratching…

Εδώ και 16 χρόνια έχει καταφέρει να θεωρείτε πλέον ένας από τους καλύτερους Party Dj’s της Μ. Βρετανίας συμμετέχοντας σε μεγάλα φεστιβάλ και φυσικά ξέφρενα Parties της F1 Grand Prix και του Moto G.P.

Η μουσική του είναι ένα μίγμα Hip-Hop//Breaks//DnB//DupStep//Funk//Soul//Rock!!!
Όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά..<>. Με λίγα λόγια… Dj Frenic is Spinnin’ anything that Bounces, Get Ready to Get Frenic!!

Ινφα : Lollipop Productions Proudly Presents
http://www.blogger.com/img/blank.gif
DJ Frenic @ Art House Gallery Bar
Saturday 4 February
Support Act by The Trouble
Doors Open at 22.00

Χορηγοί Επικοινωνίας :
Up ‘n’ Loud Web Radio, Refresh Magazine

E-Tickets: 5e (frenic.eventbrite.com/)
Pre- Sale Tickets: 7e (Metropolis, Lotus record store, Art House)
On Door: 8e

event @ facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: