Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Low Bap News

Γεια χαρά σε όλους και όλες, χαιρετίσματα, φωτιά και φιλιά στους "Αγανακτισμένους" και σε όσους αντιστέκονται. Είμαστε μαζί σας ... και σας σκαρώνουμε καινούρια τραγούδια. Σύντομα θα τα πούμε και... θα σας τα πούμε...
Αυτό το email έρχεται στις οθόνες σας για να σας υπενθυμίσει τα δύο lives το Σαββατοκύριακο σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και όχι μόνο.


Ας το ξεκινήσουμε σωστά ημερομηνιακά....

Την Παρασκευή στις 3 Ιουνίου ο B.D.Foxmoor θα εμφανιστεί στο νησί της Σάμου (Φοιτητικοί σύλλογοι Σ.Θ.Ε - Έναντι Κτιρίου Προβατάρη) Μαζί του θα είναι τα Χνάρια.
Είσοδος: 7€ (με 2 μπύρες ή 2 ποτ. κρασί )
Ώρα: 21.00

Σάββατο και Κυριακή τώρα...

Οι Active Member μαζί με τους Λονδρέζους φίλους τους Rodney-P και τον Skitz, στα πλαίσια του φεστιβάλ "Αναιρέσεις" (στο φεστιβάλ αυτό θα συμμετέχουν και οι Rebel Diaz) θα εμφανιστούν το Σάββατο 4 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, 4ο Πάρκο παραλίας (Σκύλων) (ΟΑΣΘ: Γραμμές 5-6-8, Στάση "Σχολή τυφλών") .

Για το ίδιο φεστιβάλ που διοργανώνεται αντίστοιχα και στην Αθήνα, θα παίξουν την Κυριακή 5 Ιουνίου στην Αθήνα στη Γεωπονική Σχολή (Ιερά Οδός 54) (Στάση Μετρό «Ελαιώνας» ή «Κεραμεικός», Λεωφορεία από Ομόνοια: Α17, Β17, 856,839, 813).
Είσοδος: 5 euro - Ώρα: 21.00

- Στα πλαίσια των φετινών εκδηλώσεων των "Αναιρέσεων" και του αφιερώματος στη μουσική της αντίστασης από όλο τον κόσμο, την Κυριακή 5 Ιούνη και ώρα 7.00 - 9.00 μμ, θα διεξαχθεί στο χώρο της συναυλίας των Active Member, Rebel Diaz, Rodney P και Skitz, ανοιχτή συζήτηση, για το κοινό, με θέμα «το σύγχρονο πολιτικό και κοινωνικό τραγούδι σε όλο τον κόσμο», με την συμμετοχή μελών των συγκροτημάτων του εξωτερικού που φιλοξενούν οι Αναιρέσεις αλλά και των Active Member και άλλων εγχώριων δημιουργών, καθώς και πρωτοβουλιών όπως η «Τέχνη εν κινήσει».

Σας καλούμε να πάρετε μέρος σε αυτή την ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις γύρω από ένα τόσο σημαντικό θέμα.

...................................................................................................................................

Επίσης,
το επόμενο Σάββατο 11 Ιουνίου, στο Gagarin, Λιοσίων 205 στην Αθήνα (Μετρό Αττικής) θα γίνει Dj Set από τον B.D.Foxmoor με guests τους Brak, Imantas και Ramon αφιερωμένο στον James Brown και τον Gil Scott Heron που πέθανε πρόσφατα. Θα γίνει, επίσης, ακρόαση του νέου δίσκου των Active Member με τίτλο "Στων βουβών την εσχατιά" που κυκλοφορεί στις 20 Ιουνίου!
Eίσοδος: 5 euro - Ώρα: 21.30
...............................................................................................................................................
Αντίστοιχα στην Θεσσαλονίκη την ίδια μέρα στις 11 Ιουνίου, στο μαγαζί "spiti mou" οδός Φράγκων 3, ξεκινάει στις 11.00 ένα μοναδικό Dj set o Moya!!
Επίσης στον ίδιο χώρο νωρίτερα, γυρω στις 7.00 θα διοργανώσουν η ομάδα από το Πυραντάμωμα διάφορες εκθέσεις και workshop.
Αναλυτικά:
Handmade Tshirt Workshop
Art Expression - Ελεύθερη έκφραση με χρώματα πάνω σε καμβά
Προβολές/ Ντοκιμαντέρ/ Ερασιτεχνικό φιλμ/ Low Bap video clips
Έκθεση Φωτογραφίας
Επίσης απο το faltso web radio θα υπάρχει live μετάδοση του dj set
http://www.pyradamoma.com/faltsowebradio.html

...........................................................................................................................


Τέλος, η προπώληση για το κεντρικό live των Active Member στις 30 Ιουνίου στο Γκάζι - Τεχνόπολις αρχίζει την Τετάρτη 8 Ιουνίου από το δισκοπωλείο "Τζίνα" (Πανεπιστημίου 57, Αθήνα).

.................................................................................................................................

Τσεκάρετε στο e-shop μας για τα κλασσικά T-shirts με το tribal κεντητό σε όλα τα νούμερα καθώς και για το νέο βιβλίο της Sadahzinia που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Καστανιώτη (και μπορείτε να το βρείτε στο e-shop μας καθώς και στο δισκοπωλείο "Τζίνα")


Να είστε γεροί,

Low Bap Foundation

Δεν υπάρχουν σχόλια: