Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΑΠΕΧΕΙΣ LIVE ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ



Η Drink Team των ΑΠΕΧΕΙΣ με έδρα την Κοζάνη και τον πιο διάσημο…ΤΚ στην ελληνική hip hop σκηνή, τον 50100, επιτέλους στα Τρίκαλα!

Rivone, Fenar, Still και Λόγος Απειλή θα παρουσιάσουν παλιά τραγούδια αλλά και νέα από το EP «Voodoo» προκαλώντας σεισμό πολλών ρίχτερ με την παρουσία τους με τους δύο τελευταίους μάλιστα να έρχονται και αυτοί με καινούργιο δίσκο στις αποσκευές τους.

Ο Λόγος Απειλή θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στα Τρ...ίκαλα κομμάτια τόσο από τον τελευταίο του δίσκο που κυκλοφόρησε παρέα με τον Freestyle των Arsonists με τίτλο «I am Hip Hop», από το ομώνυμο label αλλά και από το «Άλλα Λόγια να Μισιόμαστε».

Ο Still πάλι θα παρουσιάσει με την σειρά του το EP «Άλλος κόσμος» την προσωπική του δουλειά με πολλές και σημαντικές συμμετοχές που την παραγωγή του ανέλαβαν οι Ήρωας, DJ Amok, Cisco Kid, Bouklas και Eyecam. Μαζί τους ο παραγωγός και DJ, X-Lib. Τη συναυλία θα ανοίξουν οι "locals" Acodice.

Πότε; Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011
Που; Στο live stage “Κεντρική Πλατεία” (Ερμού και Στουρνάρα 1, Τρίκαλα, τηλέφωνα επικοινωνίας: 6936 277 995 & 6944 385 736)
Είσοδος: 10ευρώ
Ώρα έναρξης: 21.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: