Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

JEROME THE SOURCE @ CACHICA ETHNIC CLUB


Από Πέμπτη 18 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη ο Ελλημό-αφρικαμός Performer και Dj JEROME γμωστός και ως Τhe Source κάμει μία μουσική επιστροφή στη Mama Africa.

Σε μία μουσική αμαδρομή από τημ Kinshasa του Congo, από όπου και κατάγεται, με τους Μakossa ρυθμούς της μέχρι το Πράσιμο Ακρωτήρι και από τους Jazzy ήχους της Νέας Ορλεάμης και τα Zouk χρώματα της Καραιβικής, μέχρι και τα πιο δημοφιλή Rhythm & Blues ακούσματα της Αμερικαμικής ηπείρου, ο Jerome παρουσιάζει μέσα από τα decks του τημ δική του World Music ματιά στομ πιο Ethnic χώρο της Αθήμας!

VENUE:
CACHICA (ΠΛΑΣΑΙΩΝ 5, ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ)
ΤΗΛ: 210 3470188

Jerome Kaluta Biography
O Jerome Kaluta γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Jerome a.k.a The Source γεννημένος και μεγαλωμένος στην Αθήνα, είναι ένας MC, τραγουδιστής, συνθέτης και performer που έχει καταφέρει να συνδυάσει τις Αφρό-Ευρωπαϊκές μουσικές επιρροές του καθώς γαλουχήθηκε με funk, soul, reggae και disco, και να τις εντάξει στην μουσική παραγωγή και ερμηνεία του.
Σήμερα, ο Jerome μετράει 10 χρόνια στο χώρο της διασκέδασης έχοντας σαν highlight αυτής του της πορείας τη συνεργασία του με τον Σταμάτη Κραουνάκη από τον Ιούνιο του 2008 όπου και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον μουσικοσυνθέτη για την παράσταση του Ηρωδείου: "χ σκηνής-Αυτά που κάψαν το σανίδι".
Η συνεργασία με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την θεατρική ομάδα Σπείρα- Σπείρα όπου ο Jerome είναι πλέον μέλος συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τις μουσικό-θεατρικές παραστάσεις All that Μπαζ , Festivalium 09:Σας Λείπει Τίποτα, και το τηλεοπτικό Show της ΝΕΤ “The Speira- Speira Show”.
Πρόσφατα πήρε μέρος στο διασκευασμένο μιούζικαλ του Μπέρναρντ Σώ «Ο Εκατομμυριούχος» που ανέβηκε στο Μέγαρο Μουσικής.
Δισκογραφικά το 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του CD Single με τίτλο “Get Up / Το Κρατάς Ζωντανό» ενώ αναμένεται ο ολοκληρωμένος προσωπικός δίσκος του Jerome με τίτλο “Pole Position”.
Ο αντισυμβατικός, κατά πολλούς rappers, Jerome, φέτος παρουσιάζει κάτι μοναδικό στα ελληνικά μουσικά δρώμενα..ένα Global show! Έχοντας συγκροτήσει μία 10μελις μπάντα από επαγγελματίες μουσικούς, έναν DJ και έναν Mc και συνδυάζοντας μουσικές αντίθετα στις νόρμες και τα πρέπει πολλών, είναι έτοιμος να κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο από τη δεκαετία του ‘60 και τον Frank Sinatra και τον Bob Marley μέχρι τον Sting, Puff Daddy, The Roots, Will Smith και φυσικά την προσωπική του δισκογραφία. Μέσα στους ήχους του μπάσου, του σαξόφωνου και της τρομπέτας ο Jerome είναι εδώ για να δηλώσει ότι ευτυχώς διαφέρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: