Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Rap και μπάλα

Κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να έχει και τον mc της…και τι εννοώ με αυτό? Εννοώ ότι κάθε mc που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να βγάλει και μερικές ρίμες για την αγαπημένη του ομάδα…να λέει πόσο καλή είναι και ότι όλους του γαμάει και ότι έχουν στο ναό τις καλύτερες γκόμενες και…και…και…βέβαια ανάλογα πόσο γαμάτη είναι η ομάδα, τόσο γαμάτος είναι και ο mc (και για τους άσχετους mc=rapper).

Ο Θρύλος έχει τον πιο καλό mc στο ρόστερ του, έχει τον έναν και τρομερό Νίκο Βουρλιώτη γνωστό και ως Nivo, ο οποίος παρέα με τον τρομερό Ισορροπιστή, έγραψαν το μεγάλο άσμα ¨Γίνε Ολυμπιακός¨. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν έμεινε μόνο σε αυτούς, έχει και τον Stereo Mike, ο οποίος στο κομμάτι του με τίτλο ¨Περαία μου¨ μας λέει ότι άραζε στου Καραϊσκάκη όταν ήταν πιτσιρικάς, τώρα βέβαια χώνει κάνα ραπ στα ημίχρονα στο ΣΕΦ παρέα με το Μοίχο.
Η πανάθα απ την άλλη, είναι πιο underground! Το ζουν στα στενά με τσαμπουκάδες και ραπ. Γι αυτό και επιστράτευσε ένα άγνωστο αλλά σκληρό ραπ συγκρότημα αγνώστων λοιπόν στοιχείων, οι οποίοι με το άρτιο μουσικά και στιχουργικά
¨Panathinaikos Rap Song¨ βάζει όλους του γαύρους στη θέση τους.
Ο Άρης πάλι έχει και αυτός το τραγουδάκι του, και μάλιστα από τους καλύτερους mcs της Σαλόνικας! Τα Βόρεια Αστέρια! Τα οποία τραγουδάνε για την SUPER 3, το Χαριλάου, τα πέταλα, τα bulldog και το θεό.
Ακόμα και το παραμάγαζο της πανάθας έχει το δικό του ράπερ, ο οποίος είναι και αυτός underground όπως και της πανάθας, αλλά αυτός έχει όνομα! Τον λένε Γύπα (ή κάτι τέτοιο τεσπα), και ραπάρει για τον Μαχλά, για φίδια, για μάγκες και στρατούς.
Όλες οι παραπάνω ομάδες όμως έχουν απλά κομμάτια απ τους φανς για τους φανς…υπάρχει όμως μια ομάδα η οποία έχει χιπ-χοπ ύμνο στην κυριολεξία! Η ομάδα της Φυλής, ο Θρασύβουλος…αφέθηκε στα μικρόφωνα των ΝΕΒΜΑ, δηλαδή στον Αλέξη Δ και στον Ισορροπιστή (ναι καλέ…σε αυτόν που ράπαρε με τον Nivo για τον Θρύλο) και αυτοί με τη σειρά τους του γράψανε τον επίσημο ύμνο! Ένα αληθινό dirty south shit!!
Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος σε όλο αυτό το νταλαβέρι των mc-ίδων με τις ομάδες…ο X-ray απ τις Ρόδες! Ο οποίος στο κομμάτι του ¨Child’s pay¨ πετάει την τρομερή ατάκα: ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΟ, ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ / ΛΕΓΕ ΜΕ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΛΕΓΕ ΜΕ ΣΚΥΛΟ

το παραπάνω κείμενο είναι παρμένο από το takemyballs.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: