Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Heltah Skeltah Live In Athens



To Σάββατο 7 Μαρτίου, έχουμε τη τιμή να παρουσιάσουμε στο κοινό της Αθήνας, απευθείας από το Brooklyn της Νέας Υόρκης, τους underground legends

Heltah Skeltah (of the Boot Camp Clik)
Duck Down Records
FUZZ CLUB (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22)
Support Act: ΒΗΤΑ ΠΕΙΣ

Heltah Skeltah Bio:

Oι Ηeltah Skeltah αποτελούνται από τους Ruck (Sean Price) και Rock (Rockness Monstah) και από το 1995, αποτελούν ένα από τα πλέον σεβαστά ονόματα του ανεξάρτητου αμερικάνικου hip hop.
Mέλη του supergroup Boot Camp Clik (μαζί με τους Smif-Ν-Wessun, O.G.C. και Buckshot) αλλά και συνιδρυτές του ανεξάρτητου label Duck Down Records (στο οποίο πλέον έχουν υπογράψει τα μεγαλύτερα ονόματα του hip hop όπως ο KRS ONE και ο B-Real των Cypress Hill) για πάνω από μια δεκαπενταετία, έχουν αναδειχθεί σε καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης αλλά και ως ένα από τα αξιότερα δίδυμα που εκπροσώπησαν ποτέ τον ήχο της σκηνής του Νεουρκέζικου hip hop.
Mε τους δίσκους “ Nocturnal” (1996) και “Magnum Force” (1998) κατάφεραν να θέσουν πολύ υψηλά το πήχη για το underground hip hop με ένα μουσικό ύφος που συνδύαζε τις σκοτεινές μελωδίες, τα βαριά samples και το στίχο σε ένα τέλειο συνδυασμό περιεχομένου και στυλ ραπ. Η επιτυχία για το δίδυμο συνδυάστηκε και με τη δισκογραφική παρουσία των Boot Camp Clik αλλά και δυο ξεχωριστές σόλο καριέρες με αυτή του Sean Price να ξεχωρίζει αισθητά κυρίως λόγω του classic “Monkey Barz” του 2005. Οι Heltah Skeltah επέστρεψαν δισκογραφικά φέτος με το “D.I.R.T.(Da Incredible Rap Team)” το οποίο έλαβε τεράστιας αποδοχής τόσο στο χώρο των μουσικών κριτικών όσο και στο κοινό του γκρουπ παγκοσμίως. Οι Heltah Skeltah έχουν εμφανιστεί σε πολλές περιοδείες τόσο στην Αμερική όσο και σε πολλά ευρωπαϊκά festivals με τεράστια επιτυχία.

Επιλεγμένη Δισκογραφία:

• Nocturnal (1996)
• Magnum Force (1998)
• For The People (1997) with Boot Camp Clik
• The Chosen Few (2002) with Boot Camp Clik
• Monkey Barz (2005) (Sean Price Solo)
• D.I.R.T. (Da Incredible Rap Team)

Sites:

http://www.myspace.com/heltahskeltah Myspace
http://en.wikipedia.org/wiki/Heltah_Skeltah Wikipedia
http://www.rockness.net/ official site
http://www.duckdown.com/ Duck Down Records

BHTA ΠΕΙΣ:

H «Oμάδα των Αθηνών» ξεκίνησε μια πολύ πετυχημένη πορεία στο underground hip hop στα τέλη του 2001. Με τρεις ανεξάρτητους δίσκους στο ενεργητικό τους κατάφεραν να περιοδεύσουν σε ολόκληρη την Ελλάδα και να κλείσουν sold out εμφανίσεις σε όλα τα ιστορικά μαγαζιά της Αθήνας. Ένας πιστός πυρήνας «οπαδών» ακολουθεί κάθε εμφάνισή τους, ενώ το «Εύφλεκτον» έχει καταστεί, για τα δεδομένα του ελληνικού hip hop, ως η πλέον πολυαναμενόμενη κυκλοφορία.

http://www.myspace.com/vitapeis

Δεν υπάρχουν σχόλια: