Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2009

OJOS DE BRUJO LIVE IN GREECE

Οι OJOS E BRUJO ξανά στην Ελλάδα!

Θεσσαλονίκη - Δευτέρα 15 Ιουνίου.
Αθήνα - Τετάρτη 17 Ιουνίου- Σε χώρο που θα ανακοινωθεί σήμερα.

Οι OJOS DE BRUJO από τη Βαρκελώνη (σημαίνει "Τα Μάτια του Μάγου") επιστρέφουν ξανά στην Ελλάδα, για να παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο, που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη, με τίτλο AOCANÁ (σημαίνει ΤΩΡΑ στην τσιγγάνικη γλώσσα caló).

Η νέα περιοδεία των OJOS DE BRUJO AOCANÁ TOUR θα περάσει τον Ιούνιο και από την Ελλάδα, τη Δευτέρα 15 Ιουνίου από τη Θεσσαλονίκη - Μονή Λαζαριστών και την Τετάρτη 17 Ιουνίου στην Αθήνα - σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα, στο πλαίσιο του Barcelona in Athens, που διατηρεί, από τον Ιούλιο του 2007, το ρεκόρ προσέλευσης σε συναυλία των Ojos de Brujo εκτός Ισπανίας.

Στίχοι με κοινωνική ευαισθησία, μουσική με δεξιοτεχνία, έμπνευση, πάθος και «πλοκή», υποβλητικός χορός flamenco και εντυπωσιακές μίξεις εικόνων σε γιγαντοοθόνη, από το VJ του γκρουπ, κάνουν κάθε συναυλία των OJOS DE BRUJO μία μοναδική εμπειρία.

Οι Ojos de Brujo, γέννημα-θρέμμα της Βαρκελώνης, έχουν κερδίσει την εκτίμηση κοινού και κριτικών, με το εκρηκτικό, παθιασμένο μείγμα flamenco, hip-hop, funk και rumba catalana και την ικανότητά τους να δημιουργούν μία ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα γλεντιού στις συναυλίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: