Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2008

backSlam Extravaganza (Selected by Palov & Mishkin)


Ήδη ένα αγαπημένο όνομα σε djs όπως Paul Murphy, Micheal Rutten (Compost), Jstar και Red Astaire από το ντεμπουτο τους στην GAMM που βρέθηκε στις πρώτες θέσεις πολλών ευρωπαϊκών charts και playlists (Radio one, KCRW, Samurai fm) άλλα και την πρόσφατη κυκλοφορία τους για την Ιρλανδική Scribble records, το δίδυμο Palov & Mishkin επιστρέφει αυτή την φορά με μια συλλογή για την Cast-a-Blast.

Η Backslam Etravaganza προετοιμάζει το έδαφος για τις επερχόμενες κυκλοφορίες της Cast-a-Blast και αναδεικνύει τις προσωπικές δουλειές νέων ονομάτων που γνωρίσαμε από την πρώτη της κυκλοφορία Blend Misplaced όπως o Jeff Gonzales με το προσωπικό του project BnC, o Θάνος Αμοργινός (Earthbound, Last Drive), η Sugahspank! σε νέα κομμάτια με παραγωγή από Blend και o Digital Alkemist . Επίσης φέρνει στο φως τις νέες ανακαλύψεις από τα θησαυροφυλάκια του label, oπως Τhe Ottawa Bros και Enrique Rafall vs Flesh Gordon, δουλειές που θα σοκάρουν για το πώς δεν έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα.

Όλα αυτά, εκρηκτικά συνδυασμένα με τα δυνατά ονόματα των δικών μας Blend και Palov & Mishkin, καθώς και των κορυφαίων ευρωπαίων παραγωγών Featurecast (Catskills, Funk Weapons), Spark Arrester, σε νέα remixes, μαζί με Kormac (Scribble records) και Jon Kennedy (Grand Central, Tru Thoughts), τιμώντας την Cast-a-Blast με 2 νέα αποκλειστικά κομμάτια.

Δυνατό Funk, φαντασμαγορικά breaks και πεπραγμένη reggae απρόσμενα συνδυασμένα με oldschool hip hop και κινηματογραφική ατμόσφαιρα σε ένα back2back set από Palov & Mishkin που σε μεταφέρει στην πρώτη σειρά του αγώνα για το πιο δυνατό Beat. Μια δουλειά πρωτόγνωρη για την Ελλάδα όσον αφορά τα ονόματα των συμμετεχόντων και του περιεχομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: