Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2008

Active Member ''Απ της φτιάξης μας τα λάθια"(part 1)


Κατεβάστε 3 ολοκαίνουρια tracks των Active Member!!!
'Εφτασε η ώρα!!!
Μπείτε στην κατηγορία Download της ιστοσελίδας μας ( www.lowbap.com/downloads.asp ) στην κατηγορία "Απ' της φτιάξης μας τα λάθια"_New album Active Member", και κατεβάστε 3 free downloads. Πρόκειται για 3 από τα 6 συνολικά ολοκαίνουρια tracks που περιέχονται στο 1 Ep των Active Member. Μαζί με τα tracks θα κατεβάσετε και τους στίχους.
Κάθε μήνα θα κυκλοφορούν από την ίδια διεύθυνση 3 νέα tracks και ένα βίντεοκλιπ.
(Ειδικά γι' αυτό το μήνα, το βίντεοκλιπ δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί για τεχνικούς λόγους και γι' αυτό θα κυκλοφορήσει μαζί με το βίντεοκλιπ του Νοεμβρίου)

Το 1 Ep αυτό μαζί με άλλα πέντε Ep που θα κυκλοφορούν ανά δίμηνο από την 8ctagon θα αποτελούν το νέο άλμπουμ των Active Member “Απ' της φτιάξης μας τα λάθια”. Το album θα κυκλοφορήσει σε αυστηρά συγκεκριμένο αριθμό (σύμφωνα με τις προπαραγγελίες που θα γίνουν) σε συσκευασία μεταλλικού box που θα περιέχει 2 CD και 1 DVD. Το DVD θα περιέχει 12 νέα βίντεοκλιπ των Active Member καθώς και ένα ντοκιμαντέρ για το γκρουπ. Κάθε μεταλλικό box θα είναι custom, μοναδικό, αφού θα χαραχτεί απάνω το όνομα που θέλει ο κάτοχός του.

Τα τραγούδια που θα βρείτε στην κατηγορία Download μπορείτε να τα βρείτε και σε βινύλιο (Ep) στο e-shop του lowbap. com (τελευταία αντίτυπα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: