Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Dub Incorporation Live @ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ


Dub Incorporation @ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ (Τεχνόπολις) 5/9

Hay Zoos – Κυρ, 28 Αυγ. 02:25, 56 αναγνώσεις – Τελευταία αλλαγή: 49 mins ago by Hay Zoos, έχει αλλάξει 2 φορές

Dub Incorporation + Burger Project LIVE!
Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου

Το Τεχνόπολις παρουσιάζει το απόλυτο συναυλιακό πάρτυ που δεν πρέπει να χάσετε. Μια από τις κορυφαίες μπάντες της reggae μουσικής σκηνής παγκοσμίως , οι Dub Incorporation, συναντούν τους ευρηματικούς Burger Project για να μας παρουσιάσουν μια ξέφρενη μοναδική συναυλία την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο του Τεχνόπολις.

Πολύ αγαπητοί στο ελληνικό κοινό οι Dub Inc επανέρχονται για να μας χαρίσουν γερές δόσεις ανατροπής και ένα αξέχαστο live!Το συγκρότημα συστήνεται για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του ’90, φέρνοντας μια πνοή φρέσκου αέρα στα δεδομένα της μέχρι τότε γαλλικής reggae σκηνής. Πρόκειται για μια παρέα από φίλους που ένωσαν το πάθος τους για τη μουσική, με καλογραμμένους στίχους, ρυθμό και υπέροχες εναρμονισμένες φωνές!

Τη βραδιά θα ανοίξουν με το μοναδικό τους τρόπο οι απίθανοι BURGER PROJECT οι οποίο θα μας διασκεδάσουν με τις αναπάντεχες διασκευές τους απ' όλο το φάσμα της σύγχρονης αλλά και πιο παραδοσιακής μουσικής σκηνής.

Ευρηματικοί, διασκεδαστικοί, ταλαντούχοι, παίζουν αναπάντεχες διασκευές, ενώ κινούνται μέσα σε ένα performing live που σφύζει από ενέργεια και χιούμορ - ένα live που από τεχνική άποψη δεν ξεχνιέται!

Ετοιμαστείτε για ένα ανεπανάληπτο και εκρηκτικό live. Ετοιμαστείτε για επανάσταση με τους Dub Incorporationκαι Burger Project στο μεγαλύτερο live πάρτυ της πόλης που θα στηθεί την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Τεχνόπολις!

Έναρξη 21:00 , Doors Open: 20:00
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 15 ευρώ
ΤΑΜΕΙΟ: 20 ευρώ, Φοιτητικό – Μαθητικό: 15 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: