Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

REKS LIVE IN ATHENS


H Noiz Art & Music Productions πιστή στο ραντεβού της με το να παρουσιάζει τους πιο καυτούς ράππερς που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο προσκήνιο στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, παρουσιάζει για μια και μοναδική εμφάνιση στην Αθήνα, τον Reks!

Tην Παρασκευή, 27 Μαΐου απευθείας από τη Βοστόνη των ΗΠΑ, ο Reks προσγειώνεται στην Αθήνα για να βάλει φωτιά στο stage και να αποδείξει γιατί επάξια συγκαταλέγεται στους κορυφαίους mcs των τελευταίων χρόνων.



Reks Bio:

Γεννημένος στη Βοστόνη, ο Reks αναμίχθηκε από πολύ μικρή ηλικία με τη κουλτούρα του hip hop μέσω του breakdance. Τον κέρδισε ωστόσο το ραπ και η στιχουργική. Τα τελευταία χρόνια διακρίθηκε στους κόλπους του αμερικάνικου ανεξάρτητου hip hop για την ιδιαίτερη ερμηνευτική του αισθητική και τους στίχους του. Ένας συνδυασμός hardcore ύφους, που παραπέμπει στη δεκαετία του ’90 και στη χρυσή εποχή του hip hop συνδυάστηκε με στοιχεία έντονου πολιτικού και κοινωνικού σχολιασμού που δημιούργησαν αίσθηση.

Ο ντόρος γύρω από το όνομά του σύνθεσε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα άλμπουμ των τελευταίων ετών, το “Grey Hairs”. Σε αυτό το δίσκο ο Reks συνεργάστηκε με μεγαθήρια του χώρου όπως ο DJ Premier, o Large Professor και ο Statik Selektah. Το “R.E.K.S.” είναι ο νέος δίσκος του, ο οποίος φιλοξενεί μια πλειάδα παραγωγών από τον Pete Rock και τον Primo μέχρι τον Alchemist και τον Oh No.

Δεν υπάρχουν σχόλια: