Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΕΞΟΔΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ & FEEL IN' LIVE @ RODEO



Την Παρασκευή 29 Απρίλη, στο Rodeo, Οι Έξοδος Κινδύνου, οι Feel in’ και ο Spoctulus, δίνουν το παρόν σε μια μουσική περιπλάνηση που ταξιδεύει μεταξύ reggae, rock και έντεχνης αισθητικής αλλά με κοινή βάση την rap. Καλεσμένοι της βραδιάς είναι τα Αντίποινα, που θα ερμηνεύσουν μερικά παλιά και νέα κομμάτια με τη βοήθεια της μπάντας των Έξοδος Κινδύνου!
Οι Έξοδος Κινδύνου αποτελούν τη σύμπραξη του Δημήτρη Πετσούκη (Σκηνοθέτη), ιδρυτή και μέλους των ιστορικών FF.C, με μουσικούς διαφόρων ειδών. Κατ’ αυτό τον τρόπο συνεχίζεται το ταξίδι που ξεκίνησε κάποτε κάτω από το διακριτικό τίτλο της Χαρμολύπης. Έτσι οι Έξοδος Κινδύνου, 10 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης Χαρμολύπης, μπολιάζουν και πάλι τους hip hop ήχους με στοιχεία από τη reggae, τη rock και την έντεχνη. Στις 29/04 θα παρουσιάσουν κομμάτια από τη δουλειά που ετοιμάζουν καθώς και επιλεγμένα κομμάτια από το σύνολο της δισκογραφίας των FF.C.
Οι Feel in' δημιουργήθηκαν το 2003 στην Πάτρα κάνοντας μία προσέγγιση του hip hop μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα συνδυάζοντας τις διαφορετικές τους μουσικές επιρροές. Στοιχεία από την ηλεκτρονική και την rock μουσική, ατμοσφαιρικά φωνητικά και ραπ, στίχος κοινωνικός και προσωπικός είναι μερικά από τα κομμάτια που συμπληρώνουν τον ήχο τους. Αυτή τη περίοδο κυκλοφορεί η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ανοίγει η σκηνή” από την Legend την οποία και θα παρουσιάσουν ζωντανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: