Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Lives & 12o Low Bap Festival


Γεια χαρά σε όλους και όλες,

Σας έχουμε κάποια νέα σχετικά με τις συναυλίες και το 12o Low Bap Festival.

Πρώτα - πρώτα το ερχόμενο ραντεβού μας είναι αυτή την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα, στο μαγαζί 50 days (πρώην Hamlet, Δαμοκλέους 8 και Κωνσταντινουπόλεως 60, Κεραμεικός - έναρξη 9:30μ.μ.). Εκεί ο B.D.Foxmoor και ο Brak θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό Pyromantic set - όπως το ονομάζουν. Μην το χάσετε... Ετοιμάζουν σπουδαία πράγματα για τα αυτιά και την ψυχή σας... είσοδος: 15€


Όσον αφορά αυτά τα πολύπαθα live σε Κοζάνη και Γιάννενα, αναβάλλονται για σοβαρούς ιατρικούς λόγους (που δεν αφορούν στο συγκρότημα - ωστόσο ευχόμαστε ολόθερμα περαστικά). Η ημερομηνία που θα διεξαχθούν έχει οριστεί. Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου θα γίνει η συναυλία στην Κοζάνη και την επόμενη μέρα, 30 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η συναυλία στα Γιάννενα. Οπότε αναμείνατε...


Ήδη μπορείτε να προμηθευτείτε τα τριήμερα πάσα για το 12ο Low Bap Festival από την 8ctagon (μόνο). Η τιμή τους και για τις τρεις ημέρες είναι στα 45€ (έχει έκπτωση).

Επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε τα απλά εισιτήρια για την κάθε μέρα (20€) από το δισκοπωλείο "Τζίνα" (Πανεπιστημίου 57, Αθήνα) και από το Πέραμα (8ctagon, Ξενοφώντος 8, τηλ. 21040224213)


Το 12ο Low Bap Festival θα πραγματοποιηθεί στο Gagarin στις 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα θα αναρτηθεί πολύ σύντομα.στο Lowbap.com και θα ανακοινωθεί μέσα από το newsletter μας.

Φυσικά θα έχει μια μεγάλη και δαιδαλώδη συναυλία με τους Active Member, ενώ φέτος το πρόγραμμα έχει και μια καταπληκτική μπάντα, για την ακρίβεια ένα τρίο, το Thomas Siffling Trio, με τους οποίους ετοιμάζεται συνεργασία δισκογραφική. Μαζί τους θα εμφανιστεί και η τραγουδίστρια Veronika Harcsa. Ψάξτε τους στο Internet στην ιστοσελίδα www.thomassiffling.com και www.jazznarts.com


Τέλος, ρίξτε μια ματιά στο e-shop για τις νέες δισκογραφικές κυκλοφορίες (Vadarkia, Madmoana και "Απ' της φτιάξης μας τα λαθια") από την 8ctagon καθώς και για τα καινούρια φούτερ.

Επίσης, στην κατηγορία Videoclips, όπου θα βρείτε δύο νέα videos από τον Flaco και τους Silencio σε σκηνοθεσία B.D.Foxmoor.


Να είστε καλά και κάπου ζεστά...

Low Bap Foundation

Δεν υπάρχουν σχόλια: