Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

12o Low Bap festival


Σχεδόν μια εβδομάδα έμεινε από την έναρξη του 12ου Low Bap Festival στο Gagarin στην Αθήνα. Την πρώτη μέρα, στις 28 Δεκεμβρίου, τη σκηνή θα καταλάβει η Sadahzinia! Μετά από αρκετό καιρό, η κυρία του Low Bap θα μας παρουσιάσει ένα μοναδικό Live με τραγούδια απ' όλη την δισκογραφία της, το "Άλλο ένα ψέμα", την "Ασημένια Άκρη", το "Χρώμα της Στάχτης", την "Βουή και τα Καμώματα" και την "Πετρανάσα" της...Μαζί της στη σκηνή θα εμφανιστούν σε κάποια τραγούδια και μουσικοί που έχουν δουλέψει πάνω στη μουσική της και πιθσνότατα θα εμφανίζονται στο εξής μελλοντικά μαζί της.

Μην το χάσετε!

Πριν την Sadahzinia θα εμφανιστούν στη σκηνή το Thomas Siffling trio μαζί με την Veronica Harsca. H αφορμή γι' αυτή την παρουσία είναι η δισκογραφική τους συνεργασία σε ένα τραγούδι που θα περιέχεται στον νέο δίσκο της Sadahzinia που θα κυκλοφορήσει αρχές Άνοιξης.

Μετά την Sadahzinia, ετοιμαστείτε για ένα live B.D.Foxmoor με τραγούδια σπάνια ειπωμένα...

Κρατήστε δυνάμεις κι ανάσες όσο κι αν η "φωτιά" προβλέπεται να καίει δυνατά και ας φυσάει κόντρα.

Άλλωστε την επόμενη ημέρα, 29 Δεκεμβρίου, την σκηνή θα καταλάβουν οι Active Member με ένα μαραθώνιο live γεμάτο εκπλήξεις. Θα τραγούδήσουν τραγούδια απ' το 1992 ως τα πιο πρόσφατα "Απ' της φτιάξης τους τα λάθια" και ... θα τους πάρει ώρα!!

Ωστόσο, από νωρίς, από τις 6:00μ.μ. θα πραγματοποιούνται πολύ ενδιαφέροντα σεμινάρια και προβολές, ενώ θα προβληθεί και ένα ντοκιμαντέρ που ολοκληρώθηκε μόλις αυτές τις μέρες από τον Λευτέρη Φυλακτό, για τον B.D.Foxmoor.

Στην σκηνή θα ανέβουν και πολλά άλλα γκρουπ και όχι μόνο, με νέο low bap υλικό και πολύ δύναμη.

Στις 30 Δεκεμβρίου, θα παρακολουθήσετε μια συναυλία με όλους του Low Bap Warriors καθώς και ένα μοναδικό Dj set από τον B.D.Foxmoor με τίτλο Pyromantic set.

Διεύθυνση: Gagarin 205 , Λιοσίων 203
Είσοδος: 20 euro (για τις 28 και 29 Δεκεμβρίου) και 12 euro (για τις 30 Δεκεμβρίου)
Διατίθενται και εισιτήρια τριημέρου με 45 ευρώ.
Προπώληση μόνο από το δισκοπωλείο "Τζίνα" (Πανεπιστημίου 57).
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00μ.μ.
οργάνωση: Lowbapfoundationκαι NosponsorsMovement

Δεν υπάρχουν σχόλια: