Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

HIP-HOP LIVE ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΡΟΔΟΥ


Ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας στην ελληνική hip-hop σκηνή και μια επιτυχημένη συνεργασία με τον γνωστό, σε όλους όσους ασχολούνται με το χώρο, DJ ALX, ο Solmeister (γνωστός και ως MC Θερμοσίφωνας) και ο PaK (γνωστός και ως MC Αποσυμπιεστής) αποφασίζουν ότι είναι καιρός να λάβει χώρα η πρώτη τους full-time συναυλία.

Έτσι, Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009 στο Όνομα του Ρόδου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αυτή exclusive συναυλία του συγκροτήματος. Το Όνομα του Ρόδου βρίσκεται στην οδό Πλάτωνος 1, στην Καλλιθέα, κοντά στον σταθμό «Καλλιθέα» του ΗΣΑΠ.

Στη σκηνή μαζί με τον Solmeister και τον PaK θα εμφανιστούν ο Unique, ο Pikos και o Dorian, που μαζί με τους διοργανωτές, αποτελούν τους OutsiderZ, o MeiZ που μαζί με τον Sol αποτελούν το σχήμα Violation καθώς και η Άννα-Μ, φίλη του συγκροτήματος αλλά και μελωδικός τόνος σε πολλά από τα τραγούδια τους. Στα πλατώ θα ακουστεί ο DJ Tripod και το warm-up του κοινού έχουν αναλάβει ο Meet-SOS και ο MAN(a.k.a. AvezPro).

Το πρόγραμμα έχει οργανωθεί προσεκτικά, αφού θα ακουστούν πρώτα τα αστεία κομμάτια που έχουν κάνει τα παιδιά ως Άπαχα Γιαούρτια (τόσο από το Low Fat Tape, όσο και από το νέο 80/40), ντύνοντας με τον σατυρικό τους τόνο την ελληνική hip hop σκηνή, ύστερα θα ακολουθήσει η παρουσίαση των κομματιών από το διπλό τους solo «Απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη» που κυκλοφορεί μέσω του διαδικτύου και μετά θα ακουστούν κάποια τραγούδια από το νέο ΕΡ των παιδιών που φέρει τον τίτλο «Back 2 Basics». Ανάμεσα σε όλα αυτά θα ανέβει ο MeiZ να ερμηνεύσουν με τον Sol κάποια κομμάτια από το project που ετοιμάζουν οι δυο τους όπως και οι OutsiderZ για να πουν πρώτη φορά κάποια κομμάτια από το αναμενόμενο ΕΡ τους «Η Υπόσχεση». Η συναυλία θα κλείσει με τα γνωστά και μη εξαιρετέα ερωτικά του Sol.

Όπως είπαν τα παιδιά «Ανάμεσα στα τραγούδια θα υπάρχουν Open-Mic Freestyle Sessions, στα οποία οι εν σκηνή, όποιος θέλει απ’ το κοινό, αλλά και exclusive καλεσμένοι θα μπορούν να αυτοσχεδιάσουν.

Δίπλα στη σκηνή θα πωλείται το double solo του group «Απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη» σε μειωμένα αυθεντικά αντίτυπα στην τιμή των 10€ και το νέο τους ΕΡ στην τιμή των 7€. Τα παιδιά είχαν να πουν: «Και τα δύο αυτά CD παρότι κόστισαν για να δημιουργηθούν δίνονται δωρεάν μέσω Internet. Οι κόπιες αυτές είναι καθαρά για όσους μας γουστάρουν και θέλουν να μας βοηθήσουν σε αυτό που κάνουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: