Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

ACTIVE MEMBER LIVE ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ


Οι Active Member επιστρέφουν και πάλι στην ενεργό δράση!! Πρώτη τους συναυλία μετά από ένα πολύμηνο διάστημα αποχής από τα live της Sadahzinia και του B.D.Foxmoor θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι! Μόνο που δεν πρόκειται για απλή συναυλία αλλά για ένα πανηγυρικό Tribute festival στο γκρουπ. Την Παρασκευή 26 Ιουνίου από τις 11π.μ. θα πραγματοποιούνται Dj workshops, έκθεση βιβλίων, βινιλίου, φωτογραφίας και artwork καθώς και προβολές. Στη συνέχεια από τις 5μ.μ. διάφορα γκρουπ θα αρχίσουν να ανεβαίνουν στην σκηνή. Ανάμεσά τους θα είναι και ο Rodney P με τον Skitz, πρωτοπόροι του Hip hop στην Αγγλία και παλιοί γνώριμοι με το low bap που θα έρθουν ειδικά για τους Active Member σε αυτό το festival. Συγκεκριμένα ο Rodney P και ο Skitz έχουν κάνει αρκετές μουσικές συνεργασίες με τους Active Member. Επίσης στην σκηνή θα ανέβουν οι Flaco, Oscura Vista, Χνάρια, Low Bap Warriors και θα γίνει ακουστικό jam με τους Madmoana Sessions. Όταν πια νυχτώσει στη σκηνή θα ανέβει η Sadahzinia (ευτυχισμένη μητέρα πλέον!!) για να τραγουδήσει κομμάτια από την δισκογραφία της και βέβαια ο B.D.Foxmoor για να τραγουδήσει δικά του κομμάτια από τους προσωπικούς του δίσκους. Η βραδιά θα κλείσει (ή μάλλον θα πάρει φωτιά) με το πολυαναμενόμενο Live των Active Member και ένα εκτενές αφιέρωμα σε όλη την δισκογραφία τους.
Να είστε εκεί! Το εισιτήριο για όλη την ημέρα κοστίζει 20 ευρώ (τιμή προπώλησης) και 25 ευρώ (στο ταμείο). Η προπώληση θα ξεκινήσει αρχές Ιουνίου από την 8ctagon (Ξενοφώντος 8 Πέραμα) και από το δισκοπωλείο Τζίνα (Πανεπιστημίου 57).
Τέλος, το Active Member Festival θα είναι η πρώτη live streaming συναυλία στη χώρα μας και θα μεταδοθεί σε πραγματικό χρόνο από το site : www.tvxs.gr του Στέλιου Κούλογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: