Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2008

M.O.P. Live In Athens

Τη Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου έχουμε τη τιμή να παρουσιάζουμε αποκλειστικά στην Αθήνα, και για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Hip Hop Live της χρονιάς. Απευθείας από το Βrownsville του Brooklyn (NYC) οι θρυλικοί M.O.P. (Mash-Out Posse) (G-Unit) για μια αποκλειστική εμφάνιση “ορισμό” του Hardcore Hip Hop.


M.O.P. short bio:

Oι M.O.P. (Mash-Out Posse) είναι αναμφισβήτητα ένα εκ των κορυφαίων σχημάτων που βγήκαν ποτέ από τη Νέα Υόρκη και απολαμβάνουν το σεβασμό του underground κοινού αλλά ταυτόχρονα την επιτυχία και την αναγνώριση στο mainstream ακροατήριο. Συνδεδεμένοι άρρηκτα με τη golden era και τα 90’s. Ξεκινώντας στις αρχές της δεκαετίας του 90’ από μια παρέα φίλων (Lil’ Fame, Bill Danze και Big Mal) κερδίζουν φήμη στο underground λόγω ενός single που το videoclip σκηνοθετεί ο τότε άγνωστος (νυν superstar σκηνοθέτης) Hype Williams. Σε σύντομο χρονικό διάστημα και συνεργαζόμενοι με τον θρυλικό παραγωγό DJ Premier καταφέρνουν να κατακτήσουν τη κορυφή με συνεργασίες που συν τοις άλλοις περιλαμβάνουν τον Jay Z και τον Guru.
Tα τέλη της δεκαετίας του 90’ τους βρίσκουν στο θρυλικό label της L.O.U.D. Records και σύντομα τα singles “Cold As Ice” και το remix του “Ante Up” (με τη συμμετοχή του Busta Rhymes) κατακτούν τα charts του Billboard, προβάλλονται στο Mtv και απολαμβάνουν μαζικού airplay στα ραδιόφωνα. Συνεργάζονται στενά με τον Jay Z στο Blueprint και συνδέονται με τη Roc-A-Fella Records ενώ συμμετέχουν και στο soundtrack της Χολυγουντιανής επιτυχίας “Bad Boys”.
H μουσική τους επενδύει video games όπως τα αθλητικά NFL series και Fight Night για τις κονσόλες της Sega και της SONY ενώ οι ίδιοι κάνουν sold out παγκόσμιες περιοδείες στο πλευρό καλλιτεχνών όπως οι Linkin Park, οι ΚoRn και ο Snoop Dogg.
Aπό το 2005, ο 50 Cent, που έχει δηλώσει ότι οι M.O.P. ήταν από τις βασικές μουσικές του επιρροές, τους υπογράφει στο δισκογραφικό του label G-Unit Records. Από εκεί συμμετέχουν και στο soundtrack της ταινίας “Get Rich Or Die Tryin’” ενώ το 2009, επιστρέφουν μετά από τρία χρόνια με τον δίσκο “The Foundation”. ;Exουν εμφανιστεί πολλές φορές στο τελικό του SuperBowl, αθλητικού γεγονότος με τεράστια παναμερικανική κάλυψη και τηλεθέαση.
Οι M.O.P. είναι από τα σχήματα με τεράστια επιρροή στη hip hop μουσική και φημίζονται για την γεμάτη hardcore ενέργεια και ερμηνεία των στίχων τους. Άσκησαν επιρροή σε μεγάλο αριθμό σχημάτων και καλλιτεχνών παγκοσμίως και παρέμειναν αναλλοίωτοι όσον αφορά την αισθητική τους παρά την επιτυχία τους και στο Mainstream ακροατήριο. Έχουν εμφανιστεί σε εκατοντάδες sold out lives παγκοσμίως.

Επιλεγμένη Δισκογραφία:

# 1996 - Firing Squad
# 1998 - First Family 4 Life
# 2000 – Warriorz

Links στο διαδίκτυο:

www.myspace.com/mashoutpossegunit
www.themashoutposse.com
http://en.wikipedia.org/wiki/M.O.P.

ΤΟ LIVE ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ BIOS (ΠΕΙΡΑΙΩΣ 84)
Είσοδος: 20 ευρώ
Opening Act: Athens Giants
Έναρξη: 23:00

Δεν υπάρχουν σχόλια: