Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Let the music be your guide... Hip - Hop Festival


Η “Just Brothaz Art Production” με την υποστήριξη της “8 Δρώμενα Τέχνης” παρουσιάζουν την Παρασκευή 23 Μαΐου, το πρώτο Hip Hop Festival στο Κύτταρο! Για πρώτη φορά ο ιστορικός μουσικός χώρος, στη γωνία Αχαρνών και Ηπείρου, στην Αθήνα, φιλοξενεί ένα Hip Hop Festival αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη μουσική ωριμότητα αλλά και φρεσκάδα του, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει εδώ και δεκαετίες. Είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ότι από το 1970 μέχρι και σήμερα παραμένει το ιδανικό στέκι για τους νέους και τις μουσικές κουλτούρες που τους εκφράζουν.

Ημ/νια: Παρασκευή, 23 Μαΐου 2008

Χώρος: Κύτταρο(Αχαρνών & Ηπείρου 88)

Line Up: Razastarr, Σκηνοθέτης, Ως Αιδώ, Αντίποινα, Spike 69, Ψυχόδραμα, Παράγοντες και οι Under Pressure

Είσοδος: 15euro

Έναρξη: 9μμ

Η “Just Brothaz Art Production” με την υποστήριξη της “8 Δρώμενα Τέχνης” παρουσιάζουν την Παρασκευή 23 Μαΐου, το πρώτο Hip Hop Festival στο Κύτταρο!

Για πρώτη φορά ο ιστορικός μουσικός χώρος, στη γωνία Αχαρνών και Ηπείρου, στην Αθήνα, φιλοξενεί ένα Hip Hop Festival αναδεικνύοντας για άλλη μια φορά τη μουσική ωριμότητα αλλά και φρεσκάδα του, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει εδώ και δεκαετίες. Είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ότι από το 1970 μέχρι και σήμερα παραμένει το ιδανικό στέκι για τους νέους και τις μουσικές κουλτούρες που τους εκφράζουν.

Στις 23 του Μάη οι Razastarr, ο Σκηνοθέτης, οι Ως Αιδώ, τα Αντίποινα, ο Spike 69, οι Παράγοντες, οι Ψυχόδραμα και οι Under Pressure θα εμφανιστούν ζωντανά στο πρωτότυπο αυτό Festival που μοιάζει και είναι ένα μουσικό live reunion. Όλα τα συγκροτήματα έχουν κατά καιρούς συνεργαστεί μουσικά, με κοινή συνιστώσα τις μουσικές πεποιθήσεις τους ,αλλά και την αντίληψή τους για τη ζωή. Πρόκειται για μια μουσική παράσταση με τις ρίζες της στην Hip Hop κουλτούρα, εκφρασμένη τόσο με beats και samples, όσο και με μουσικά όργανα και νότες. Μια παράσταση «χτισμένη» σε στίχους καθημερινούς, σουρεαλιστικούς, ρεαλιστικούς και αντίδρασης και εμπνευσμένη από τη διάθεση μιας ζεστής παρέας!

Τα συγκροτήματα και οι ομάδες παραγωγής σχεδίασαν τα δρώμενα της Παρασκευής 23 Μαΐου, με στόχο να αναδείξουν ένα σημαντικό κομμάτι της ιστορίας, αλλά και της καθημερινότητας, της Hip Hop στην Ελλάδα. Το Κύτταρο είναι ο φυσικός χώρος για όλους αυτούς που επιμένουν να προτιμούν τα ανήσυχα μουσικά ρεύματα με νότες από καρδιάς.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα τα σπάσει το live!