Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Souln.e.k. & Rsn Live @ 6Dogs


Παρουσίαση δίσκου: Souln.e.k. & Rsn ''Χρειάζομαι Διάλειμμα''

Παρασκευή 30 Μαρτίου στις 20:00

ΕΙΣΟΔΟΣ 6 ευρώ (μαζί με το cd ''Χρειάζομαι Διάλειμμα'')


Στις 30 Μαρτίου θα γίνει το πρώτο live σε διοργάνωση Soul System με την παρουσίαση του δίσκου Souln.e.k. & Rsn ''Χρειάζομαι Διάλειμμα'' στο six d.o.g.s.

Support:
Dagobah System

Guests:
Λ.Ο.Σ.
Elephant Phinix
Ταφ Λάθος
Άυλος
DJ Alex KidOne

http://www.soulsystem.gr/

Παρασκευή 30 Μαρτίου και το πρώτο event εξ ολοκλήρου οργανωμένο από την ομάδα των Soul System είναι γεγονός. Για όσους δεν γνωρίζουν τα μέλη της ομάδας απαρτίζουν οι Dagobah System, ο SoulN.E.K, η Enisa Bravo που ασχολείται με το γραφιστικό μέρος του διαδικτυακού αυτού label καθώς και η ομάδα των NXT Studio, δημιουργοί της ιστοσελίδας και αρθρογράφοι όπως η Μόνα Λίτσα και διάφοροι ακόμα που θα εμφανιστούν στο μέλλον . Για περισσότερες πληροφορίες γύρω από την ομάδα αυτή μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα τους (www.soulsystem.gr) όπου είναι διαθέσιμο και το περισσότερο από το υλικό τους.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ανεξάρτητα η δισκογραφική συνεργασία του RSN παρέα με τον SoulN.E.K με τίτλο "Χρειάζομαι διάλειμμα" η οποία και πρόκειται να παρουσιαστεί ζωντανά στο six d.o.g.s. Την βραδιά θα πλαισιώσουν οι Dagobah System αλλά και αρκετοί εκλεκτοί καλεσμένοι όπως MC Yinka , Λ.Ο.Σ. , Elephant Phinix, Ταφ Λάθος , Άυλος και ο DJ Alex kid one ! Αξίζει να σημειωθεί ότί η είσοδος είναι στην τιμή των 6 ευρώ και με την καταβολή της μπορείτε να παραλάβετε και το ίδιο το cd "Χρειάζομαι διάλειμμα" .

Δυνατό Χιπ Χοπ με Φανκ διαθέσεις από μια πολλά υποσχόμενη ομάδα , με λίγα λόγια ένα event που αξίζει να παρευρεθείτε .


Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: http://sixdogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: