Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Escape Key (new cd + vinyl)


Ψυχεδελικός ήχος, punk/rock διαθέσεις, ασυνήθιστος στίχος από δύο καθημερινούς ανθρώπους, και βρώμικα hip hop beats από έναν βετεράνο hip hop παραγωγό είναι τα συστατικά του Escape Key LP. Κομμάτια άλλοτε χαλαρά και άλλοτε στα κόκκινα. Στίχος για το μυαλό και μουσική για τα πόδια. Κλασικός ήχος από τη δεκαετία του 90 αναβιώνει μέσα απ’ αυτόν το δίσκο.

Τα vintage μηχανήματα και οι τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν έχουν φροντίσει γι αυτό. Έγινε κάθε προσπάθεια να διατηρηθεί η ζεστασιά του ήχου. Για το λόγο αυτό το Escape Key LP κυκλοφορεί σε βινύλιο!

Το Escape Key LP κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό βινυλίων!!! 300 κομμάτια για τους φίλους του ήχου του βινυλίου. Για όσους δεν έχουν πικάπ αλλά αγοράζουν δίσκους για τη συλλογή τους το Escape Key LP περιέχει και CD μέσα στο ίδιο πακέτο.

Το Escape Key LP κοστίζει €15 σύν τα μεταφορικά και δωρεάν μεταφορικά για κάθε επιπλέον LP.

Υποστηρίξτε την ανεξάρτητη δισκογραφία με την αγορά σας.

Το πακέτο περιέχει:

1 x 12″ Βινύλιο The Escape Key
1 x CD The Escape Key
1 x Αυτοκόλλητο The Escape Key



Από την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου το Escape Key LP θα βρίσκεται σε όλα τα κεντρικά δισκοπωλεία στο τμήμα των βινυλίων. Το βινύλιο θα πωλείται μαζί με το CD όπως και στις προ-παραγγελίες.

Επίσης θα πωλείται και το CD ξεχωριστά για όσους θέλουν μόνο το CD και δεν τους ενδιαφέρει το βινύλιο.

Εάν δεν το βρείτε σε κάποιο δισκάδικο, μπορείτε να πείτε στον πωλητή πως η διανομή γίνεται από το Moυσικό Ταχυδρομείο και πως μπορούν να το παραγγείλουν από ‘κεί.

Όσοι θέλετε να το παραγγείλετε κατ’ ευθείαν από την Ηχοκρατορία κάντε κλίκ ΕΔΩ.

Για αγορά μέσω eBay, επισκευθείτε το 396-Record Store.

Δεν υπάρχουν σχόλια: