Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

DJ Vadim @ ΤΩΡΑ Κ44




2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Κ44
DJ VADIM PRESENTS THE ELECTRIC

ΠΕΜΠΤΗ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
DJ Vadim presents the Electric


Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου, το ΤΩΡΑ Κ44, το fun στέκι της Κωνσταντινουπόλεως, γιορτάζει τα 2 χρόνια λειτουργίας του και σβήνει τα κεράκια του μαζί με έναν από τους πιο αγαπημένους στο ελληνικό κοινό καλλιτέχνες στο χώρο του ανεξάρτητου hip hop, τον DJ Vadim. Πάντα με είσοδο ελεύθερη, το ΤΩΡΑ Κ44 καλωσορίζει τον Άγγλο Vadim Peare (aka DJ Vadim) μαζί με την super μπάντα του «The Electric» για ένα εορταστικό set με live MCing σε μια μοναδική μίξη από hip hop, soul, reggae και electronica!


DJ Vadim

Γεννημένος στο Λένινγκραντ της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης αλλά πολιτογραφημένος Άγγλος, ο Vadim Peare ιδρύει το 1994 τη δικιά του δισκογραφική εταιρεία, Jazz Fudge, αλλά λίγο αργότερα προστίθεται στο roster της κορυφαίας freestyle δισκογραφικής Ninja Tune. Πέρα από hip hop παραγωγός, ο Vadim έχει εργαστεί ως ραδιοφωνικός παρουσιαστής στην εκπομπή του BBC “Around The World In Eight Relays”, είναι DJ, συλλέκτης, ακόμη φιλόδοξος ζωγράφος και συγγραφέας.

Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της σύγχρονης μουσικής όπως οι Stevie Wonder, DJ Krush, Prince, The Roots, Public Enemy, Kraftwerk, Sly and The Family Stone, Super Furry Animals και Paul Weller. Με 70 και πλέον κυκλοφορίες στο βιογραφικό του, συμμετοχή σε αναρίθμητα Dj playlists και 170- 180 shows κατά μέσο όρο το χρόνο, ο Vadim έχει οργώσει «μουσικά» 63 χώρες από την Ευρώπη μέχρι την Ασία.

Φέτος το χειμώνα, θα παρουσιάσει στο ΤΩΡΑ Κ44 τo super group «The Electric» που αποτελείται από τον ταλαντούχο ανερχόμενο MC Pugs Atomz από το Σικάγο, την εκρηκτική φωνή της Sabira Jade από την Αγγλία, αλλά και τον Daddy Vad αυτοπροσώπως!

Δεν υπάρχουν σχόλια: