Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

MC SUPERNATURAL LIVE IN ATHENS



Πέμπτη 7 Ιουλίου
Bios, Πειραιώς 84

Εισιτήριο: 5 euros
Ώρα: 21.30

Support: Elephant Phinix/Pad Trio/DJ Booker

Ο θρυλικός Supernatural από τη Νέα Υόρκη, ο σημαντικότερος εν ζωή freestyle rapper, για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Από τις πιο χαρισματικές φιγούρες της hip hop κοινότητας τα τελευταία 15 χρόνια όπως τον είδαμε και μέσα από το ντοκιμαντέρ ‘Freestyle: The Art of Rhyme’, ο αεικίνητος Νεοϋορκέζος rapper Supernatural για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα. Προετοιμαστείτε για ότι πιο άμεσο και ιδιοφυές έχετε δει μέχρι τώρα σε freestyle rap, μιας και ο Supernatural είναι το Α και Ω της σύγχρονης battle σχολής. Μοναδικές έχουν μείνει οι ‘μάχες’ με τους MC Juice και Craig G, με την συναισθηματική κορύφωση να φτάνει στα ύψη (σε βαθμό κατάρρευσης…).

Πολύ επιλεκτική και η δισκογραφία του με άλμπουμ όπως τα ‘S.P.I.T.’ (με συμμετοχές από Raekwon, B-Real, Chali 2Na κ.α.), ‘Natural Disasters’ , αλλά και η συλλογή ‘The Lost Freestyle Files’ στην Babygrande records με ακυκλοφόρητα κομμάτια να δημιουργούν αίσθηση.
Ο ίδιος επίσης αναπόσπαστο κομμάτι τα τελευταία χρόνια σαν ο κύριος host (και πάντα performer) στο μεγαλύτερο mobile hip hop festival της Αμερικής (‘Rock the Bells’), αλλά και κάτοχος του Ρεκόρ Γκίνες για το freestyle με τη μεγαλύτερη διάρκεια (ένα τίτλο που έχασε όμως στα τέλη του 2009 από τον DJ Green Arrow, ένα Νεοϋορκέζο rapper που δέχεται τον Supernatural σαν τη μεγαλύτερή του επιρροή).

Στα υπόλοιπα (ανάμεσα σε πολλά) highlights οι περιοδείες του με τον KRS-One, οι αναφορές πολλών rapper (Big Punisher, Shad, Substantial κ.α.) στο όνομα του Supernatural σε δικά τους κομμάτια, η εμφάνιση του στο ‘Pimp my Ride’ και σε video games, η συνεργασία με τους Γάλλους Assassin…

Δεν υπάρχουν σχόλια: