Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

RADIx LIVE IN ATHENS


RADIx Live In Athens
11 Δεκεμβρίου
Θέατρο Δίπυλον (Διπύλου & Καλογήρου Σαμουήλη 2)

MAP:

dipilon.com/html%20files/map.htm

είσοδος: 10 ευρώ
έναρξη: 22:30


H Noiz Art & Music Productions φέρνει αποκλειστικά στην Αθήνα, για πρώτη φορά, τους RADIx, το εκρηκτικό underground hip hop δίδυμο από τη Βοστόνη. Το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου, στο ζεστό χώρο του θεάτρου Δίπυλον το κοινό της Αθήνας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια εκρηκτική hip hop βραδιά με τους RADIx καθώς και την πλαισίωση ελληνικών hip hop καλλιτεχνών όπως ο TNT από τους Oρθολογιστές/Rationalistas και το project/group των B-MUZIC.


RADIx (Boston, MA)
TNT
B-MUZIC

RADIx Bio:

To δίδυμο των Seek και Quite Nyce γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στους κόλπους του ανεξάρτητου αμερικάνικου hip hop. Με όχημα την προσωπική τους ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία, έχουν πολλές κυκλοφορίες και συνεργασίες με αξιόλογα ονόματα του hip hop όπως ο Mista Sinista, o Akrobatik και ο Statik Selektah. Μάλιστα, ο τελευταίος, ένας από τους πλέον αξιοπρόσεκτους παραγωγούς αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ, θα είναι και εξολοκλήρου ο παραγωγός τους στο νέο δίσκο τους. Οι RADIx αγκαλιάστηκαν ήδη από πολλά μέσα του χώρου (περιοδικά, sites, το MTV κα) ως ένα από τα πλέον ελπιδοφόρα hip hop γκρουπ και έχουν περιοδεύσει, με μεγάλη επιτυχία, σε Ευρώπη και Αμερική.

www.myspace.com/radix


TNT Bio:

Το 2007, ο ΤΝΤ και οι Ορθολογιστές έμελε τα ταράξουν για τα καλά τα εγχώρια hip-hop ϋδατα, ολοκληρώνοντας και διανέμοντας ανεξάρτητα την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά με τίτλο "Απ' το Δρόμο". Ο Ιανουάριος του 2009, φέρνει για πρώτη φορά τον ΤΝΤ στο προσκήνιο όχι μόνον ως μέλος του ανερχόμενου συγκροτήματός του, αλλά και ως μουσικής μονάδος. Ο λόγος τιτλοφορείται "It's a War". Η solo κυκλοφορία του ΤΝΤ τον καθιστά πρωτοπόρο για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς απαρτίζεται από συνεργασίες με rappers από Ευρώπη και Αμερική. Ανάμεσά τους, καλλιτέχνες καταξιωμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο. Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις του Keith Murray (Def Squad) και του Celph Titled (Demigodz, Army of the Pharaohs).


B-MUZIC Bio:

B-muzic είναι ενα μουσικό ανεξάρτητο label επηρεασμένo και βασισμένo σε ταίνιες τρόμου (δεκαετιας 70-80 λεγόμενα B-movies), εξίσου και το ιδιαίτερο ύφος, ηχόχρωμα πάνω στην αισθητική των παραγωγών του.
Το label ιδρύθηκε (αρχές 2009) και οργανώθηκε απο τους ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, NEON, CISCOKID.
Kυκλοφορείες ώς τώρα :
B-music Jam On Classics Vol.1
Radio Edit
Neon Μάσκα Οξυγόνου
ταφ λάθος - ήταν περίεργη κατάσταση

Δεν υπάρχουν σχόλια: