Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Low Bap Νέα


Γεια χαρά σε όλους και όλες,
τα νέα μας είναι ευχάριστα αν και θα πρέπει να περιμένετε ακόμα λίγες μέρες για συγκεκριμένες ημερομηνίες και στοιχεία.
Ωστόσο, πρέπει να σας ανακοινώσουμε ότι η 8ctagon έθεσε σε λειτουργία έναν καινούριο χώρο 'Το παραπόρτι' στο Πέραμα. Ο χώρος θα είναι απόλυτα έτοιμος σε λίγο καιρό και εκεί ελπίζουμε πως θα συμβαίνουν πολλά όμορφα και σπουδαία. Στο 'Παραπόρτι' θα υπάρχουν:
1. Χώρος για ηχογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις Normatraxx (περισσότερες πληροφορίες σε λίγες μέρες σχετικά με το Normatraxx)
2. Χώρος Σεμιναρίων, συζητήσεων, προβολών και εκθέσεων.
3. Χώρος για μικρά live, Dj sets και θεατρικά (μέχρι 80 άτομα συμμετοχή) αυστηρά μόνο με κρατήσεις (Το αναλυτικό πρόγραμμα για Σεπτ. - Οκτ.- Νοεμβ. θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Κρατήσεις για τα Live και πληροφορίες στο τηλ. 2104022413 από 15 Σεπτεμβρίου και μετά.

Η 8ctagon από τις 15 σεπτεμβρίου θα λειτουργεί και πάλι στο κανονικό της ωράριο απο τις 10 το πρωί κάθε μέρα εκτός Κυριακής και ως τις 4 το απόγευμα (τουλάχιστον). Το τηλέφωνο της εταιρείας είναι το γνωστό 2104022413 και η διεύθυνσή μας είναι Ξενοφώντος 8, Πέραμα (με το λεωφορείο στη στάση ΟΤΕ και ποδαρόδρομο για 5 λεπτά!)
Ωστόσο, όσον αφορά στο εμπόριο λιανικής, θα μπορείτε να προμηθεύεστε αυτά που θέλετε από το δισκοπωλείο 'Τζίνα' στο κέντρο της Αθήνας (Πα2νεπιστημίου 57).

Επίσης, το e-shop του lowbap.com λειτουργεί κανονικά και πάλι, δηλαδή, και με την δυνατότητα αγοράς με αντικαταβολή και αποστολή μέσω ταχυδρομείου. Δοκιμάστε το!

Η προπώληση για την συναυλία των 120 τραγουδιών, 1 και 2 Οκτωβρίου με τους Active Member συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Η προπώληση στοιχίζει 15euro για22 την κάθε μέρα και θα βρείτε εισιτήρια στην 8ctagon στο Πέραμα και στο δισκοπωλείο ' Τζίνα' Σας περιμένουμε εκεί...

Τέλος, θα ανακοινωθούν σύντομα και κάποιες ημερομηνίες για συναυλίες όπως αυτές στην Θεσσαλονίκη 8 και 9 Οκτωβρίου με Active Member!!

Τα λέμε πάλι σύντομα. Να είστε γεροί,
Low Bap Foundation

Δεν υπάρχουν σχόλια: