Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ACTIVE MEMBER LIVE @ GAGARIN

Εν αναμονή της νέας κυκλοφορίας των Active Member "Απ' της φτιάξης Μας τα Λάθια» θέλουμε να σας ενημερώσουμε για την συναυλία του γκρουπ στο Gagarin, στην Αθήνα. Η συναυλία θα γίνει το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και θα είναι η πρώτη χειμωνιάτικη συναυλία για τον B.D.Foxmoor και τη Sadahzinia μετά από αρκετό διάστημα. Το πρόγραμμα θα ξεπερνάει τις τρεις ώρες οπότε ετοιμαστείτε όπως αρμόζει! Ανάμεσα στα τραγούδια απ' όλη την δισκογραφική τους πορεία, θα παίξουν πολλά ολοκαίνουρια και ακυκλοφόρητα τραγούδια από τον νέο τους δίσκο «Από της Φτιάξης μας τα Λάθια» που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο από το ανεξάρτητο label 8ctagon. Αδιαμφισβήτητα σε μεγάλα κέφια - μετά τον μαγιάτικο ερχομό της κόρης τους - ετοιμάζονται για μια σειρά συναυλιών και για καινούρια ξεκινήματα!

Μαζί τους θα εμφανιστεί κι ένας από τους καλύτερους drummer της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ... ο Κώστας Αναστασιάδης, σε μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς.

Καλό είναι όσοι επιθυμείτε να είστε μαζί μας σε αυτή την συναυλία, να προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας μέσω προπώλησης, προκειμένου να αποφευχθεί καθυστέρηση στην είσοδο. Για τον ίδιο λόγο, οι πόρτες θα ανοίξουν στις 8:00μ.μ. (όσοι έχουν ήδη εισιτήρια προπώλησης, θα μπαίνουν κατευθείαν στον χώρο και δεν χρειάζεται να προσέλθουν νωρίτερα απ' την έναρξη της συναυλίας.)

Εισιτήρια προπωλούνται:

Δισκοπωλείο «Τζίνα» (Πανεπιστημίου 57, τηλ. 2103251271) και

στην «8ctagon» (Ξενοφώντος 8, Πέραμα τηλ. 2104022413)



Τιμή προπώλησης: 20€

Τιμή εισόδου: 20€

Ώρα έναρξης: 9.30μ.μ.



Gagarin, Λιοσίων 203 - 205 /

για να έρθετε στο Gagarin: στάση Μετρό/ ΗΣΑΠ Αττική



Ευχαριστούμε,

Low Bap Foundation

Δεν υπάρχουν σχόλια: