Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

DJ MCD & White Dragon @ Funky! Earth Bar

DJ MCD & White Dragon @ Funky! Earth Bar, Αθήνα 09/01/2009.

Ο DJ MCD και ο WHITE DRAGON, μετά από την επιτυχημένη συνεργασία τους στο CD του White Dragon με τίτλο "Eίμαι", το οποίο απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από κοινό και κριτικούς, αποφάσισαν να ενώσουν τις μουσικές τους επιρροές και να μοιραστούν τα Decks, δημιουργώντας ένα Set από Hip Hop, Soul, Funk και Freestyle...

Ο MCD ήταν ιδρυτικό μέλος των Active Member στους οποίους έκανε 5 δίσκους ως το 1995 οπότε και αποχώρησε και έκτοτε συνεργάστηκε με όλα τα μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Hip Hop σκηνής, μεταξύ των οποίων οι FF.C., Goin'Through, κ.ά. Παράλληλα, έχει δημιουργήσει και τα Projects "Neverland", "Funky Tears" και "Influence", με το πιο πρόσφατο προσωπικό του Project να κυκλοφορεί το 2007 ως "A Dog Named Rodriguez". Κομμάτια από τα Projects αυτά έχουν κυκλοφορήσει στις συλλογές "Electric Calm 3" (Global Undergound), "Sunset & Sunrise", "La Suite", "Urban DeLuxe" κ.ά. Οι τελευταίες του παραγωγές είναι ο τελευταίος δίσκος των Αρτέμη/Ευθύμη με τίτλο "Ο Διαλεχτός Της Άρνησης Κι ο Ακριβογιός Της Πίστης" και η πρόσφατη κυκλοφορία του White Dragon με τίτλο "Είμαι", ενώ είναι και ο νην DJ των Αρτέμη/Ευθύμη.

Ο WHITE DRAGON ξεκίνησε την πορεία του το 1987 με μια συνεργασία με τους FF.C. και ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος "Ομήρου Απόγονοι". Το 1997 κυκλοφορεί το κομμάτι "Σπάσε Την Βελόνα" και το 1998 κυκλοφορεί το πρώτο του CD Single με τίτλο "Μυρωδιά Καινούριας Μέρας". To 1999 ακολουθεί το επόμενο CD Single με τίτλο "Η Παράγκα". To 2000 κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό Album με τίτλο "Nihilest" και το πρώτο του Video με τίτλο "Ζωή Πόσα Μου Δίνεις". To 2007 κάνει το "Come Back" του, καθώς αρχικά κυκλοφορεί το CD Single με τίτλο "Ένα Κομμάτι Που Τα Σπάει...Παρ'το" και στην συνέχεια κυκλοφορεί ένα από τα καλύτερα Hip Hop Albums του 2008 με τίτλο "Είμαι", σε παραγωγή του DJ MCD.

Δεν υπάρχουν σχόλια: